Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Reshma Roopram boeken

Reshma Roopram boeken

Reshma Roopram boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Reshma Roopram of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Reshma Roopram is geboren op 13 mei 1978 in Scheveningen. Haar ouders komen uit Suriname, maar haar roots liggen in India. Reshma is als middelste opgegroeid in Den Haag waar ze nu nog steeds woont.

Op 16-jarige leeftijd

werd Reshma gevraagd mee te doen aan de Elite Model Look of the year. Sindsdien doet ze modellenwerk naast haar studie. Zo deed ze verschillende fotoshoots voor onder andere L’Oréal en Diesel Jeans.

In 2000

deed Reshma mee aan de Miss Zuid-Holland verkiezing, waarna ze door mocht naar de Miss Nederland verkiezing waar ze als tweede eindigde. In 2001 won Reshma de Miss Universe Nederland verkiezing.

Als Miss Universe Nederland

heeft zij Nederland een maand lang in Puerto Rico vertegenwoordigd. In dit jaar deed Reshma veel modellenwerk en trok ze over de hele wereld. Hierbij moesten veel speeches gehouden worden, waarmee de interesse in presenteren steeds groter werd. Het modellenwerk verschoof steeds meer naar presentatiewerk voor televisie waarbij ze verschillende live-shows presenteerde variërend van de Miss Universe Nederland verkiezing tot het presenteren van een Bollywoodspektakel in een uitverkocht Ahoy.

Naast deze live-shows

heeft Reshma, voor V8 tegenwoordig Veronica waar zij ook het gezicht van was, twee jongerenprogramma’s gepresenteerd: Uit je Tent en Uit je skihut. In november 2002 heeft Reshma heel wat mensen verrast doordat zij mee deed in het spraakmakende programma Fear Factor welke ze ook won!

Naast presenteren

is Reshma ook actief beziggeweest met het volgen van acteer workshops. Hierdoor heeft zij een aantal keer een grote gastrol gespeeld in Onderweg Naar Morgen als verpleegkundige Anke.

Reshma is ook te zien geweest

in diverse videoclips zoals die van Alain Clark en Gordon & Re-play. Verder heeft Reshma haar hobby verder uitgebreid waarmee ze onlangs haar entree als DJ maakte in Las Palmas.

Inmiddels

is Reshma bezig met haar film-debuut op het witte doek! Wordt vervolgd….

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button