Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Reshma Roopram boeken

Reshma Roopram boeken

Reshma Roopram boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Reshma Roopram of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Reshma Roopram werd bekend als Miss Universe Nederland. Daarna presenteerde ze diverse televisieprogramma’s en speelde ze een gastrol in Onderweg Naar Morgen. Tegenwoordig is Reshma actief als wethouder in Barendrecht.

Reshma Roopram boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Reshma Roopram zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Reshma Roopram

Reshma groeide op in Den Haag. Haar ouders komen uit Suriname, maar haar roots liggen in India. Op 16-jarige leeftijd werd Reshma gevraagd mee te doen aan de Elite Model Look of the year. Ze combineerde het modellenwerk met haar studie en deed verschillende fotoshoots voor onder andere L’Oréal en Diesel Jeans.

Miss Universe Nederland

In 2001 won Reshma de Miss Universe Nederland verkiezing. Ze vertegenwoordigde als eerste vrouw met Aziatische roots een Europees land tijdens de Miss Universe Verkiezing. Als Miss Universe vertegenwoordigde ze Nederland in Puerto Rico, deed veel modellenwerk en reisde over de hele wereld. Hierbij moesten veel speeches gehouden worden, waardoor haar interesse in presenteren steeds groter werd.

Liveshows en jongerenprogramma’s

Reshma presenteerde verschillende live-shows, variërend van de Miss Universe Nederland verkiezing tot een Bollywoodspektakel in een uitverkocht Ahoy. Naast deze live-shows was Reshma het gezicht van Veronica en presenteerde ze twee jongerenprogramma’s: Uit je Tent en Uit je Skihut.

In 2002 verraste Reshma heel wat mensen door mee te doen met het spraakmakende programma Fear Factor, en de show te winnen!

Reshma volgde diverse acteer workshops en speelde daarna een grote gastrol als verpleegkundige Anke in Onderweg Naar Morgen. Daarnaast was ze te zien in diverse videoclips, waaronder die van Alain Clark en Gordon & Re-play.

Reshma Roopram in de politiek

In 2009 verhuisde Reshma Roopram naar Barendrecht en kwam ze in de gemeenteraad voor de PvdA. Ze schopt het tot wethouder Jeugd, Zorg, Welzijn & Volksgezondheid, waarbij ze zich inzet voor de strijd tegen armoede.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button