Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Reset boeken

Reset boeken

Reset boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Reset of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Reset is anarchie in een confectiepak
Reset is collectieve ongehoorzaamheid…

Reset is de nieuwe revelatie in muziekland…

Een filet pure van acapellarock

overgoten met een verantwoorde electro-effectensaus! Jan Bervoets (ex-Voice Male), Chris Brooker (ex-Flying Pickets), Marc Willems, Heg Pans en Frank Van Baelen brengen “Game, Set and…Reset” Deze vijf gaan de ouderwetse acapella tradities grondig te lijf!

Met werk van o.a. U2

Prince, Bowie en Lenny Kravitz maar ook van dichterbij met Novastar, dEUS, Monza en Gorki brengen ze een onverwacht pittig repertoire, waarvan de niet-conventionele sound u zeker zal beroeren. Of zoals ondertussen al in heel wat recensies te lezen stond: Vergeet wat u weet…Reset Your Mind!!!

Hierbij een aantal recensies:

“Mamma mia, nooit gedacht dat a capella zo levendig en fris kon zijn. Eigenlijk bracht Reset geen echte a capella, maar wel een deugdelijk experiment waarin a capella verweven zit. Zoals whisky in Irish Coffee. Het was dus meer een vorm van een utopische anomalie die de hoofdtoon speelde. En als Buscemi op een festivalweide thuishoort, dan geldt hetzelfde voor Reset.” Leopold LAARMANS – Marktrock 2005.

“Geluidseffecten werden niet geschuwd

Er wordt geëxperimenteerd met bizarre geluidjes die je niet bij een traditionele a capella-groep verwacht. Soms werd het “ 2 Many DJ’s”-procédé van het door elkaar zingen van 2 liedjes toegepast. … Hun enthousiasme sloeg over op het publiek dat meeklapte, meezong en, uiteindelijk bisnummers eiste. De repertoirekeuze (van Bowie, dEUS, Peter Gabriel tot Gorki), de bereidheid om te experimenteren, de soms –intelligente, soms puberale – humor, de goede vertalingen van klassiekers en het zangplezier maken dat Reset wel eens potten zou kunnen breken. Wij vonden dit optreden alleszins spannender dan wat Voice Male ooit gedaan heeft.” Peter Haex – Gazet Van Antwerpen – Openluchttheater Rivierenhof.

Een swingende eigen versie

van U2’s hitsingle Vertigo zette het publiek van meet af aan in vuur en vlam. Een reeks covers van onder andere the Beatles, Monza, A-ha, The Scene, Gorki, the Offspring, Madness volgden elkaar op en werden voor de gelegenheid in een gloednieuw kleedje gestopt. Opvallend was vooral de moderne uitstraling en de opmerkelijke diversiteit van het repertoire. Aan kippenvelmomenten was er geen gebrek en het intieme kader van het openluchttheater droeg bij aan de toch wel zeer gezellige sfeer. Onder het motto weinig woorden, veel noten wisten ze het publiek te bekoren van de eerste tot de laatste noot. Als u onze mening vraagt, zeker en vast een aanrader voor ieder muziekliefhebber. Michaël Dreesen – Zangtalent – Openluchtthe ater Rivierenhof

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button