Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Renske Endel boeken

Renske Endel boeken

Renske Endel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Renske Endel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Al op jonge leeftijd begon Renske Endel met turnen. Haar specialiteit in het turnen was het onderdeel de brug. Op dit onderdeel behaalde zij tijdens het WK in 2001 een zilveren medaille. Samen met Verona van de Leur behoorde Renske Endel tot de toppers van het Nederlandse turnen. Samen voerden zij een groepje talentvolle turnsters aan.

In 2002 behaalden ze met het Nederlandse team een tweede plaats op het EK. De prestaties waren veelbelovend om te schitteren op de Olympische Spelen van 2004. Maar een reeks blessures deed haar Olympische droom voorgoed uiteenspatten. Na het missen van de Spelen van 2004 zette Renske Endel definitief een punt achter haar topsport carrière.

Na haar turn loopbaan is Renske zich gaan richten op het geven van turndemonstraties. Binnen een jaar heeft Renske zich een aantal verschillende disciplines aangeleerd. In haar acts combineert Renske acrobatiek met dans en theater.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button