Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rens Polman boeken

Rens Polman boeken

Rens Polman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rens Polman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rens Polman maakt video’s op YouTube, die ook op televisie werden uitgezonden door BNN 101tv. Voor 3Lab maakte hij in 2015 het programma Rauwkost, dat een vervolg kreeg op YouTube en op de website van de NPO.

Rens Polman boeken voor een evenement

Rens Polman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Rens Polman

Lieve Bertha

Rens Polman begon in 2011 samen met Koen Brouwer het duo Lieve Bertha. Samen met hun band brachten ze in eigen beheer twee EP’s uit: ‘Er Moet Een Meisje Bij’ en ‘Meisje In Het Gras’. In 2012 deden ze mee aan de Grote Prijs van Nederland en wonnen daar de publieksprijs in de categorie van singer-songwriters.

BNN programma’s

In 2016 werd Rens presentator van het internationale BNN-programma Drugslab, powered by Spuiten en Slikken. Hij doet dit samen met Nellie Benner & Bastiaan Rosman. In het programma proberen ze drugs uit om te ontdekken wat de effecten zijn op het menselijk lichaam.

Rens Polman werd met drie anderen ook het gezicht van de War Child Kidsclub. Hiermee komt hij op een creatieve manier op voor oorlogskinderen door video’s te maken voor kinderen in Nederland.

Rens Polman boeken
Rens Polman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button