Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rens Merkelbach boeken

Rens Merkelbach boeken

Rens Merkelbach boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rens Merkelbach of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rens is uw presentator, gastheer, host, ceremoniemeester, entertainer, acteur en dagvoorzitter. Met als kenmerken: Energie, fun-hoofd, aanpassingsvermogen, ervaring en professionaliteit.

Rens Merkelbach, 40 jaar, uit Tilburg, en sinds 1996 aan het werk als Presentator/Entertainer/Acteur. De afgelopen jaren heeft hij zich beziggehouden met dagvoorzitterschappen, beurzen, themafeesten, maatprogramma’s, beetje tv, beetje zang, heel veel werk en diversiteit: breed inzetbaar dus!

Zijn communicatie over en weer met aanwezigen en zijn grote improvisatievermogen behoren tot zijn sterkste kanten, waardoor er vaak een persoonlijk tintje gegeven wordt aan wat de klant vraagt. Energie, fun-hoofd, aanpassingsvermogen, ervaring en professionaliteit zijn nog een aantal van zijn kenmerken: Presentator, Gastheer, Host, Ceremoniemeester, Entertainer, Acteur en Dagvoorzitter.

Als dagvoorzitter leeft Rens zich in, in de materie die uw dag omvat, uw bedrijf betreft of uw product behelst en streeft samen met u naar het bereiken van de voor deze dag en toekomst door u gestelde doelen. In een door u gekozen vorm slaat hij een brug tussen zaal en podium, medewerkers en directie, gasten en sprekers. Rens kondigt de sprekers aan, behandelt iedereen met alle egards, wordt het geweten van de zaal, geeft de aanwezigen een goed gevoel mee én stof tot nadenken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button