Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Renee Schnater boeken

Renee Schnater boeken

Renee Schnater boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Renee Schnater of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Renee Schnater is een veelbelovende kandidaat in The Voice of Holland 2021. Met haar uitvoering van ‘Million reasons’ van Lady Gaga blaast ze de jury omver.

Renee Schnater boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Renee Schnater zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Renee Schnater

Renee Schnater is een echte alleskunner. Ze heeft zichzelf op jonge leeftijd gitaar, piano en viool aangeleerd. Tegenwoordig is ze veelal bezig met het schrijven van haar eigen muziek. In haar tussenjaar heeft ze de hele wereld over gereisd, en afgelopen jaar is ze gestart met de opleiding Media en Cultuur. Ze luistert naar veel verschillende soorten muziek, maar zingt het liefst pop.

Idols en The Voice Kids

Eerder deed ze al mee aan The Voice Kids en schopte het toen tot de Battles. In 2017 zong Renée ook in het laatste seizoen van Idols de sterren van de hemel, en wist ze een flinke indruk te maken op de juryleden.

Renee is creatief, getalenteerd en een tikje gek. Met haar dansmoves laat ze mening mannenhart op hol slaan. Je verwacht het niet, maar je zou deze blonde schone zomaar kunnen treffen in een schildersbroek. Als bijbaan werkt ze namelijk bij een schildersbedrijf en ook in haar vrije tijd schildert ze veel. Ook houdt ze van basketbal en schaatsen.

Renee Schnater – In The Name Of Love.
De officiële videoclip van Renee Schnater voor Idols.

Renee Schnater boeken
Renee Schnater boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button