Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rene Shuman & Angel-Eye boeken

Rene Shuman & Angel-Eye boeken

Rene Shuman & Angel-Eye boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rene Shuman & Angel-Eye of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun showband steeds meer harten in binnen- en buitenland. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn.

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis! Vanaf dat René als 17-jarige de Soundmixshow won met zijn onnavolgbare vertolking van Elvis Presley heeft hij vele muzikale hoogtepunten beleefd, waaronder een duet met Phil Everly van The Everly Brothers. Hij wordt al jaren de Nederlandse Elvis genoemd. Sinds 2003 vormt hij een duo met Angel-Eye. Samen scoorden ze een aantal hits en namen diverse TV-specials op. Hoogtepunten tijdens hun samenwerking waren een kersttour voor 30.000 mensen en een “Elvis and More…”-concert voor 7.500 mensen. Onlangs waren ze nog te zien op NED. 2 met hun special Mr. & Mrs. Rock’n Roll en maarliefst 75 min. op Nederland 1 met hun Kerstspecial “Rockin’ around the Christmas Tree”. In het voorjaar van 2012 werd hun nieuwe 2-delige TV-special “A Magical Night” uitgezonden op NED. 2.

Tijdens hun shows spelen ze een combinatie van bekende hits van toen en hun mooiste eigen songs van nu. Speciaal voor de internationale muziekmarkt hebben ze de naam “The Dream” gekozen. In Nederland zijn ze natuurlijk bekend als René Shuman & Angel-Eye.

René Shuman & Angel-Eye zijn in diverse concepten te boeken:

– Tapeshow

– Met hun showband en rock’n roll dansers

– Als gastartiesten voor harmoniën, fanfares en bigbands

– Maatwerk naar uw eigen ideeën en wensen

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button