Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Rene Schuurmans boeken

Rene Schuurmans boeken

Rene Schuurmans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rene Schuurmans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Je hebt partyhits en partyhits!!! De sympathieke Brabantse zanger René Schuurmans heft er al veel op zijn naam staan. Zijn grootste feesthit is zonder enige twijfel ‘Laat de zon in je hart’. Ruim 5 jaar geleden bracht hij het nummer uit en we kunnen stellen dat het nummer zeker in het zuiden van het land is uitgegroeid tot ‘een echte hit van het volk’.

Inmiddels mag René Schuurmans zich al weer ruim vijf jaar rekenen tot de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

In mei 2011 mocht hij nog drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011, waar hij met een medley van zijn grootste feestknallers de uitbundige sfeer in de Amsterdam ArenA feilloos door wist te trekken. Sinds dit optreden is er een duidelijke ‘ontdekking’ van ‘Laat de zon in je hart’ in het gehele land. Ook de populaire 538 DJ Edwin Evers maakte een radiojingle ‘ Ja de wekker die gaat’ op het nummer die hij wekenlang in zijn ochtendprogramma draaide.

Inmiddels werkt René al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum dat dit jaar moet gaan verschijnen. Een album waarop hij naast partyrepertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire. ‘Het hele album hebben we opgenomen met verrassende arrangementen en live muzikanten van top niveau en dat geeft een extra dimensie. Toen we zo bezig waren en ontdekten dat ‘ Laat de zon in je hart’ eigenlijk nu pas landelijk begon te leven hebben we besloten het liedje een tweede kans te geven in een 2012 versie’ aldus René Schuurmans.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button