Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » René Schuurmans boeken

René Schuurmans boeken

René Schuurmans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor René Schuurmans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Je hebt partyhits en PartyHits! De sympathieke Brabantse zanger René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Zijn grootste feesthit is zonder twijfel ‘Laat de zon in je hart’. Dit nummer is zeker in het zuiden van het land uitgegroeid tot ‘een echte hit van het volk’.

René Schuurmans boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van René Schuurmans zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wie is René Schuurmans

Inmiddels mag René Schuurmans zich alweer geruime tijd rekenen tot de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!

Toppers in Concert

René mocht ook al drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011. Met een medley van zijn grootste feestknallers wist hij de uitbundige sfeer in de Amsterdam ArenA feilloos door te trekken. Sinds dit optreden is ‘Laat de zon in je hart’ in het hele land ontdekt. De populaire 538 DJ Edwin Evers maakte zelfs een radiojingle ‘Ja de wekker die gaat’ op het nummer, die hij wekenlang in zijn ochtendprogramma draaide.

Laat de zon in je hart

René Schuurmans werkt ondertussen aan zijn nieuwe studioalbum. Een album waarop hij naast partymuziek vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire. ‘Het hele album hebben we opgenomen met verrassende arrangementen en live muzikanten van top niveau en dat geeft een extra dimensie. Toen we ontdekten dat ‘Laat de zon in je hart’ landelijk begon te leven hebben we besloten het liedje in een nieuwe versie uit te geven’ aldus René Schuurmans.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button