Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » René Mioch boeken

René Mioch boeken

René Mioch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor René Mioch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

René Mioch is inmiddels één van Nederland’s bekendste experts op het gebied van film. Hij interviewde de afgelopen jaren vrijwel alle groten der aarde. Zijn onvermoeibare enthousiasme voor film en filmmakers werkt stimulerend voor zowel filmsterren als voor het publiek.

René Mioch boeken voor een evenement

René Mioch is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is René Mioch

De mediacarrière van René begon al op jonge leeftijd. Hij combineerde een opleiding aan de Vrije Leergangen van de Vrije Universiteit in Amsterdam met zijn werk als freelance radiojournalist. Terwijl zijn medestudenten zich voorbereidden op het vak van leraar, presenteerde René al diverse radio- en televisieprogramma’s.

Film- en entertainment expert

Vanaf 1985 heeft René zichzelf zichtbaar opgewerkt tot entertainment- en filmexpert en is hij inmiddels een bekend gezicht langs de nationale en internationale rode lopers. René combineert het maken van filmprogramma’s en het schrijven over film met zijn reizen naar Hollywood. Daarnaast is hij actief bezig met het organiseren van filmevenementen.

Naast film en entertainment heeft René zich ook gespecialiseerd in andere onderwerpen. Samen met Arjan Ederveen presenteerde hij een serie trainingen voor het personeel van Interpay over klantgericht handelen. De serie werd vele malen bekroond.

René Mioch boeken
René Mioch boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button