Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rene Le Blanc boeken

Rene Le Blanc boeken

Rene Le Blanc boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rene Le Blanc of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

René le Blanc is bekend van de hits ‘Alle sterren keken toe’, ‘Ik laat je nooit meer gaan’ en ‘Ware Liefde’. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens. Sinds hij in 2020 straalde in de reality show Ik Geloof in Mij is zijn populariteit alleen maar toegenomen.

René le Blanc boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van René le Blanc zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is René le Blanc

De Nederlandse Engelbert Humperdinck

René le Blanc heeft inmiddels drie decennia ervaring in de muziekwereld. Hij begint in de jaren ’90 als Engelstalige zanger. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck. Hij maakt zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection en brengt met evergreens velen in vervoering.

Mega Piraten Festijn

In 2008 stapt René le Blanc over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met Jacqueline scoort hij een grote hit, waarmee hij regelmatig te zien is op TV en als gast op het Mega Piraten Festijn.

Ook in België staat René in de beginfase van zijn carrière regelmatig op de bühne. Door dit succes kwam de wens om ook een Duitstalige singel uit te brengen. Er is gekozen voor ‘Ich lass dich nie mehr gehn’. Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders. Andere producties van René zijn ‘Jij maakt me gek’, ‘Kleine Madonna’ en ‘In Tirol’.

Samenwerkingen en theaterproducties

Daarnaast heeft René le Blanc voor verschillende artiesten in Nederland en in het buitenland geproduceerd. René werkt samen met verschillende arrangeurs, en heeft aandeel in diverse theaterproducties. Ook werkt hij met SBS6 aan een nieuw muziekprogramma in de stijl van Op Volle Toeren, dat vroeger door Chiel Montagne werd gepresenteerd.

Reclamecampagnes met een bekende zanger

René le Blanc inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Reality show Ik Geloof in Mij

René le Blanc – If I tell you. De single waarmee hij in 2020 scoort in de SBS6 reality show Ik Geloof in Mij.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button