Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » René Kogelman boeken

René Kogelman boeken

René Kogelman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor René Kogelman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

René Kogelman is geboren in Twente en is professioneel (special) model. Hij is onder andere te zien in commercials en advertentiecampagnes in binnen- en buitenland van de Efteling, ABN Amro, Allianz, Shell, Ikea, Lotto, Bayer en Siemens. Ook is René Kogelmans een veelgevraagd moderator op evenementen en beurzen, en kan hij waar nodig overtuigende motivatiespeeches geven.

Bij Home Shopping Europe, waar René zijn eerste live TV-presentatiewerk deed, bouwde hij vanaf 2000 de nodige televisie-ervaring op. Hij maakte ruim 3500 presentatie-uren, wat hem later bij het Duitse Sonnenklar, Tier.tv, RTL shop, het Nederlandse LiveShop en SUUS een succesvolle carrière als TV-presentator oplevert. Zijn werk als TV-host varieerde van diverse formats, van teleshopping tot spirituele, dieren- en reisprogramma’s in Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Naast zijn werk als TV-presentator doet René ook acteerwerk voor bedrijfsfilms en producties voor film en televisie, zoals onder andere GTST, Onderweg naar Morgen, Tros Opgelicht, Die Versteckte Camera en Frieslandfoods.

In zijn vrije tijd presenteert René radioprogramma’s bij Twente FM en leeft zich helemaal uit als drummer/percussionist bij de feestband Jigger Bigger.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button