Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rene Eijkelkamp boeken

Rene Eijkelkamp boeken

Rene Eijkelkamp boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rene Eijkelkamp of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

René Eijkelkamp (geboren op 6 april 1964 in Dalfsen) is een voormalig Nederlandse voetballer. Hij speelde vooral als spits. Na zijn profcarrière als voetbalspeler werd hij assistent-trainer.

Op 8 november 1981 maakte Eijkelkamp zijn debuut voor Go Ahead Eagles in een met 4-1 verloren wedstrijd tegen Ajax. Na vijf seizoenen bij de Eagles, maakte hij de overstap naar FC Groningen, waar hij nog vaker scoorde. Het leverde hem een transfer op naar KV Mechelen, dat in die tijd nog een grote naam had in het Belgische voetbal.

Na drie seizoenen verruilde hij deze club voor Club Brugge. Hier zal hij ruim twee seizoenen voetballen, voordat hij naar PSV wordt gehaald. Na twee seizoenen verruilde hij die club voor het Duitse Schalke 04, waar hij op 22 mei 1999 zijn actieve spelersloopbaan afsloot.

Op 16 november 1988 speelde René voor het eerst voor Oranje in een wedstrijd tegen Italië. In totaal zou hij 6 interlands spelen, waarin hij niet scoorde. Op 6 september 1995 speelde hij zijn laatste interland tegen Wit-Rusland.

In 2002 werd hij aangesteld als assistent-trainer bij Go Ahead Eagles. In 2004 verruilde hij die club voor dezelfde functie bij PSV. Als vervanger van Erwin Koeman, zou hij naast Fred Rutten en hoofdcoach Guus Hiddink plaatsnemen. In de zomer van 2006 ging Eijkelkamp als assistent mee met de nieuwe hoofdtrainer van FC Twente, Fred Rutten.

In juli 2007 nam Eijkelkamp het besluit om zijn functie bij FC Twente neer te leggen en samen met zijn broer Harold een bedrijf op te starten dat zich richt op het begeleiden van profvoetballers

U kunt René Eijkelkamp boeken als:

• Gastspreker

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button