Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Renate Verbaan boeken

Renate Verbaan boeken

Renate Verbaan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Renate Verbaan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Renate Verbaan wordt geboren in Rotterdam. Haar liefde voor muziek uit zich al heel vroeg tijdens het playbacken van de Dolly Dots. Na haar eindexamen wordt Renate benaderd door een modellenbureau. Ze doet een fotoshoot en reist vervolgens acht jaar de wereld over als model. Na Tokyo, Sydney, New York en Parijs is een nieuwe uitdaging gevonden in TMF.

In 2006 maakte Renate Verbaan de overstap naar RTL Nederland, waar zij o.a. ‘Beauty & The Nerd’, ‘Revenge of the Nerds’, ‘Lost in Tokyo’ en ‘RTL Travel’ presenteerde. Ook nam Renate de presentatie op zich van ‘Daten in het Donker’ en van het populaire modeprogramma ‘Project Catwalk’.

Sinds 2009 is Renate het vaste gezicht van NET 5. Samen met presentator Erik van der Hoff presenteerde ze het verbouwprogramma ‘Het Blok’. Daarnaast was Renate ondermeer presentatrice van ‘Met de Deur in Huis’, ‘Masterchef’ en ‘Secret Story’. Of het een locatie-, studio-, of live-programma betreft, vanwege haar brede interesse en flexibele werkwijze voelt Renate zich overal op haar plek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button