Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Renate Groenewold boeken

Renate Groenewold boeken

Renate Groenewold boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Renate Groenewold of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Renate Groenewold heeft als topschaatster een succesvolle loopbaan achter de rug. Ze behaalde onder meer wereldtitels en won Olympische medailles. Ze is een van de grondleggers en de coach van Team Op=Op Voordeelshop, het vrouwelijke schaatsteam dat in 2011 is opgericht. Onder haar leiding won Thijsje Oenema brons op de WK sprint (500m). Renate Groenewold is te boeken voor schaats- en sportclinics, presentaties en motivaties voor sport in het algemeen. Bovendien begeleidt ze netwerkbijeenkomsten.

Clinics

Door middel van clinics laat Renate mensen kennis maken met de schaatssport. Voor volwassenen verzorgt ze een programma op maat en kinderen laat ze ervaren dat sporten in het algemeen gewoon leuk is.

Netwerkbijeenkomsten

Tegenwoordig bezoekt elke ondernemer er wel een paar. Lunchwandelingen, open coffees, themabijeenkomsten of sponsoravonden. Renate presenteert, begeleidt en verzorgt lezingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Advies

Puttend uit haar ervaringen als topsporter geeft Renate Groenewold haar toehoorders op geheel eigen wijze uitleg over zaken als presteren onder druk, omgaan met tegenslagen, energiemanagement en teambuilding. Ze adviseert en houdt zo nodig een spiegel voor. Renate is sterk in de vertaalslag van theorie naar praktijk.

Sport

Sport omvat veel meer dan fysiek bezig zijn. Het is een sociaal gebeuren en helpt te ontspannen. Contacten leggen, doelen bereiken, jezelf overwinnen. Sport kan voor veel doeleinden worden ingezet.

Renate Groenewold is in het Groninger landschap geboren: Musselkanaal. Op de rand van Groningen en Drente groeide Renate op. Later werd ze lid van schaatsvereninging de Hunen. Daar ging het zo goed, dat ze in het seizoen 1994-95 een uitnodiging kreeg voor Jong Oranje, het begin van een latere jarenlange strijd tegen de heersende Duitse suprematie.

In het seizoen 2002-03 wordt Renate opgenomen in de commerciële ploeg van TVM. Na haar goede optreden op de Olympische Spelen van Salt Lake City, waar ze een zilveren plak wist te veroveren op de sterk bezette 3.000 meter, volgde ze haar coach Gerard Kemkers naar TVM. Onder zijn leiding heeft Renate Groenewold veel goede resultaten geboekt. Ze heeft bewezen er te staan op de momenten dat het van haar wordt verwacht. Zo werd ze Wereldkampioen allround in 2005, Wereldkampioen op de 3.000 meter in 2009 en is ze meervoudig Nationaal Kampioene. Een tweede Olympische medaille behaalde Renate Groenewold in 2006. Wederom zilver op wederom de 3.000 meter.

Na haar actieve carrière, die ze in 2010 beëindigde, legde ze zich toe op het coachen. In 2010/2011 was ze assistent-coach bij de KNSB.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button