Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Remy Bonjasky boeken

Remy Bonjasky boeken

Remy Bonjasky boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Remy Bonjasky of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Remy Bonjasky verhuist op 5-jarige leeftijd van Paramaribo met zijn moeder, broer en zus naar Nederland. Toen Remy jong was had hij als droom om profvoetballer te worden. Op 16-jarige leeftijd brak Remy echter zijn been waardoor hij nooit meer zijn oude niveau haalde en besloot met voetbal te stoppen.

Remy begint op 18-jarige leeftijd met de sport Thai boksen. Al snel bleek dat hij een groot talent had voor de vechtsport. Na zes maanden trainen vocht hij zijn eerste wedstrijd die hij meteen won.

Remy staat bekend om zijn ‘flying knee’ en kreeg ook de toepasselijke bijnaam The Flying Gentlemen. Deze bijnaam werd gegeven doordat Remy een uitstekend uithangbord is voor de vechtsport. In 2003 realiseerde Remy zijn grote droom door het K1 Grand Prix Championschip te winnen. Dit herhaalde hij in 2004 en 2008. Op dit moment vecht Remy nog steeds wedstrijden en heeft hij zijn eigen Bonjasky Academy waar hij talenten en recreanten de normen en waarden van de vechtsport bij brengt.

Remy Bonjasky boeken
Remy Bonjasky boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button