Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Remixx boeken

Remixx boeken

Remixx boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Remixx of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met Remixx is uw feest gegarandeerd geslaagd!

De dame en twee heren van Remixx weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek diverse malen betrokken wordt.

Door de unieke samenstelling van Remixx
weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Met de juiste interactie met het publiek wordt het feest keer op keer persoonlijk en met een uniek karakter. Of het nu gaat om uw bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of feesttent, dankzij de brede keuze in het repertoire weet Remixx iedereen op de dansvloer te krijgen. Of het nu gaat om dansmuziek, top 40, Nederlandstalig, disco, rock of de nieuwste hits, Remixx is vocaal en muzikaal veelzijdig genoeg om in te spelen op de wensen van het publiek. Remixx behoort dan ook niet voor niks tot één van de meest gewilde bands in de wijde regio.

Remixx streeft naar perfectie

en dat is tot ieder detail te zien. De professionele geluid- en lichtinstallatie, de presentatie en uitstraling op het podium vormen één perfect geheel.

De bezetting van Remixx:

Cindy: Zang, Keyboard, Gitaar en Percussie
Erwin: Keyboard, Percussie en Zang
Joost: Gitaar, Trompet, Keyboard, Accordeon en Zang

Persoonlijke biografie

Joost

Joost begon zijn muzikale carrière begon al toen hij net uit de luiers was…

Hij was overal al vroeg bij. Begon op zijn 8 jarige leeftijd bij de plaatselijke fanfare op trompet.

Hij merkte dat hij nog veel meer in zich had en begon nog geen anderhalf jaar later al met orgellessen.

Al snel bleek dat niets met toetsen veilig voor hem was, ook accordeon speelde hij al gauw moeiteloos.

Na 7 jaar lessen gevolgd te hebben, begon hij voor het eerst met zijn eigen band. Joost was 16 toen hij met Entree voor het eerst op de buhne was te vinden. In die tijd heeft hij zichzelf ook nog gitaar leren spelen. Hierdoor is Joost al een band op zichzelf.

Door zijn optredens met Entree heeft hij ook gewerkt aan zijn zang, waardoor hij inmiddels moeiteloos overal de 2e of 3e stem bij pakt.

Na 3 jaar Entree, is hij verder gegaan met Mixx. Ook hier kwam, na 3 jaar, tijd voor verandering. Samen met Cindy is hij verder gegaan met bAmm.

Bij Remixx zal Joost weer al zijn talenten op het podium laten zien. Met zijn gevoel voor perfectie zorgt hij tevens voor het juist afgestelde geluid en een spectaculaire lichtshow. Met zijn aanstekelijke lach en enthousiasme krijgt hij ieder publiek weer mee.

Voor Erwin en Cindy blijft het oppassen geblazen op het podium, Joost kan voor iedereen verrassend uit de hoek komen!

Erwin

Muziek is Erwin met de paplepel ingegoten. Doordat zo’n beetje iedereen in de familie muzikaal actief was, kon je er op wachten dat Erwin ook hierin zou beginnen. Thuis kroop hij regelmatig achter het orgel en heeft een paar jaar trompetles gevolgd.

Toch duurde het even voordat Erwin hiermee meer ging doen.

Erwin stortte zich een tijd lang op zijn andere hobby; goochelen!

Humor bleek hij wel te bezitten, want hij begon al gauw als clown professionele kindershows op te voeren.
Tijdens de shows bleek toch wel dat hij zich in zijn element voelde voor publiek.

Hij begon toen ook met wat presentatie klussen. Zo kwam hij terecht voor de presentatie van karaoke shows. Hierbij ontdekte dat Erwin zelf ook nog aardig kon zingen. Daar waar het publiek de tekst of melodielijn even kwijt was, pikte Erwin het weer op. Zo heeft hij zijn zangtalent meer ontwikkeld en heeft nog een tijd lessen hierin gevolgd.

Door een klein optredentje in de plaatselijke kroeg, werd hij gevraagd bij een band te komen zingen.

Bij Formule X begon hij als leadzanger. Hierna is hij verder gegaan bij de 10 mans formatie Back in Bizniz, ook hier als leadzanger.

Inmiddels is hij weer begonnen om zijn toetsenwerk weer wat bij te schaven voor Remixx.

Doordat Erwin in het verleden ook voldoende heeft gepresenteerd, kletst hij makkelijk alles aan elkaar en maakt er altijd een feest van.
Door de juiste interactie met het publiek en met zangeres Cindy, weet hij altijd de juiste sfeer te creëren.
De aanvulling van Erwin bij Remixx maakt het plaatje op het podium compleet!

Cindy

Deze vlotte, goedgebekte en bovenal vrolijke zangeres is alleen al een belevenis op zich op het podium.

Vanaf haar 12e is ze bezig met muziek. Naast piano speelt ze ook gitaar en accordeon.

Haar zangtalent werd wat later bij toeval ontdekt. Hierin heeft ze zich verder ontwikkeld en zingt inmiddels

ruim 8 jaar in het (semi) professionele circuit.

Van De Ascotband / Pepper, Get a Grip, Baywatch, Mixx tot bAmm, allen hebben gebruik gemaakt van haar (vocale) kwaliteiten.

Bij Remixx zal ze het grootste gedeelte van de leadzang op zich nemen, maar zal ze ook te zien zijn achter de toetsen of met gitaar.

Cindy is een podiumbeest, en dat merk je. Door de ervaringen van de afgelopen jaren, weet ze precies hoe ze haar publiek moet bespelen. De juiste interactie met mensen zorgen voor de juiste sfeer. Ze is inzetbaar als allround zangeres, waardoor er voor iedere gelegenheid de juiste nummers door haar ingezet zullen worden. Door haar enthousiasme en spontaniteit krijgt ze keer op keer de dansvloer vol.

Cindy houdt van persoonlijk contact, en niet alleen op het podium… Ze is altijd betrokken bij diverse opdrachtgevers en is ook altijd de vaste contactpersoon voor bruidsparen. Dit persoonlijke contact is in de aanloopfase naar het feest al een onderscheiding ten opzichte van alle andere bands. Alle wensen worden doorgesproken met Cindy, zodat er nog maar één ding hoeft te gebeuren tijdens ons optreden: FEESTEN!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button