Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Remi van de Elzen boeken

Remi van de Elzen boeken

Remi van de Elzen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Remi van de Elzen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Naast de presentatie van het dagelijkse KRO radioprogramma ‘Dolce Vita’ werkt Rémi van der Elzen als coach in veranderingsprocessen. Congressen en bedrijfsbijeenkomsten onder haar leiding kenmerken zich door vakkundigheid en plezier.
Rémi van der Elzen verwierf nationale bekendheid met haar diepgaande televisiegesprekken in het programma ‘Tee Vee Studio’ van de KRO. Na een tijdelijke overstap naar RTL5, waar zij ‘Je Leven op Video’ en de talkshow ‘Alleen op de Wereld’ presenteerde, keerde zij weer terug bij de KRO. Bij bijeenkomsten ‘in het land’ richt Rémi zich op veranderprocessen, coachen en gedrag. Door haar studie Filosofie verdiept zij zich goed in ethische bedrijfskwesties en weet door het kader heen te prikken. Zij brainstormt graag met u over de uniekheid van uw bedrijfsbijeenkomst en de manier waarop de authenticiteit van uw medewerkers duidelijk naar voren komt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button