Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Re-Play boeken

Re-Play boeken

Re-Play boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Re-Play of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Re-Play bestaat uit Henk Waarde, Mark Dakriet en Samuel de Wit. De groep werd opgericht in 1994 in Rotterdam en heeft sindsdien een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziekscene. De muziek van Re-Play is geliefd bij een breed publiek en de live-optredens zijn altijd energiek en vermakelijk.

Re-Play boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Re-Play zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Re-Play

De oorspronkelijke bezetting van Re-Play bestond uit Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Deze drie muzikale vrienden namen eerder deel aan de Soundmixshow als The Pasadenas. Daarna brachten ze twee Engelstalige singles in Duitsland. Tijdens het luisteren naar de Spaanstalige versies van nummers van Toni Braxton en Boyz II Men kwam de band op het idee om ook in het Nederlands te gaan zingen. Dit werd door het publiek met open armen ontvangen. Na de toetreding van Mark Dakriet in 1995 was een Nederlandstalige R&B sensatie geboren.

In 1996 bracht Re-Play hun debuutalbum Re-Play uit, met Top-40 hits als ‘Ik Denk Aan Jou’, ‘Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou)’ en ‘Kijk Om Je Heen’. Het album was een groot succes, waardoor de groep snel bekend werd bij het Nederlandse publiek.

Samenwerking met Gordon

Samen met Gordon nam Re-Play in 1999 de single ‘Never Nooit Meer’ op. Het nummer bereikte de Top-5 en werd daarmee de grootste hit van de groep. Zowel in 2001 en 2002 won de groep TMF Awards voor de Beste Nederlandse R&B-groep. Een nieuwe samenwerking met Gordon resulteerde in het duet-album ‘Gordon & Re-Play’, met daarop de hits ‘Zolang’ en ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’.

Nadat Mark Dakriet in 2003 aankondigde te willen werken aan zijn solocarrière, richtte Re-Play zich onder andere met een verzamelalbum steeds meer op Suriname, waar ze opnieuw successen boeken.

Motown theatershow

In 2006 bracht de band het album ‘Op Eigen Benen’ uit. Ook begon Re-Play met een eigen theaterprogramma, waarin ze bekende soul- en Motown nummers speelden. Van deze succesvolle theatershow werd in 2007 het verzamelalbum ‘Dancing The Night Away’ uitgebracht. In 2015 gaven de heren van Re-Play een spetterend optreden bij de uitverkochte concerten van Ladies of Soul.

Nu of nooit!

In 2023 ging Re-Play een nieuwe fase in, met een nieuwe sound. Alwin Burke verliet de groep in 2023, en inmiddels heeft Mark Dakriet zich weer bij hen gevoegd.

De single ‘Nu of Nooit’ is een nummer dat je aan het dansen krijgt en je hart doet kloppen. Het lied gaat over keuzes die je in relatie maakt. Het is een inspirerend en opzwepend nummer dat je motiveert om uit je comfortzone te komen en het leven ten volle te leven. Het refrein is zo catchy dat het de hele dag in je hoofd blijft hangen!

Re-Play boeken
Re-Play boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button