Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Raymond Bevelander boeken

Raymond Bevelander boeken

Raymond Bevelander boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Raymond Bevelander of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Raymond Bevelander, heet ook wel Raymond Havelaar.
Geboren in Den-Haag, opgegroeid in Leidschendam en altijd te vinden in de buurt van een camera of een fototoestel! Op school werd Raymond altijd uitgekozen om mee te doen in musicals, toneelstukjes en playbackshows. Hoewel hij leerde voor brood en banketbakker, was Raymond al snel gevonden door de mensen uit de reclamewereld Hij verscheen in reclames en deed veel modellenwerk voor diverse bladen, daarnaast was Raymond een tijd lang het gezicht voor Nike, waarvoor hij ook regelmatig shows deed. In 2001 kwam de televisie doorbraak voor Raymond, hij schreef zichzelf in voor het programma FearFactor en eindigde op de tweede plaats, niet veel later volgde een telefoontje van EndeMol en al snel verscheen Raymond in Cash&Carlo als de knappe verschijning en aangever van de grote prijzen.

Maar liefst 220 afleveringen

was Raymond van de partij, en al snel was hij ook te zien bij Carlo en Irene in het programma Life & Cooking waar hij de bijnaam “Lekker Hapje” kreeg. In 2004 werd een commercial van Unox met Raymond zo’n groot succes dat er inmiddels een opvolgende variant is gemaakt waarin wederom de hoofdrol door Raymond vertolkt is. Verder was hij te zien in BNN’s sterrenslag, het Artiesten Sterren Team en maakt hij deel uit van het World Master Team en het Holland Beach Soccer elftal. Raymond Beverlander is te boeken als presentator en v.i.p.-dj, tevens is een “meet & greet” sessie mogelijk.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button