Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rapper Sjaak boeken

Rapper Sjaak boeken

Rapper Sjaak boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rapper Sjaak of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rapper Sjaak (oftewel Mehdi Chafi) is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straatraps. Tegelijkertijd gooit hij hoge ogen met samenwerkingen met onder andere The Opposites en The Partysquad. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Sjaak brak in 2007 bij het grote publiek door met het nummer ‘Ik Heb Schijt’ van Appa. De videoclip van ‘Ik heb Schijt’ werd met ruim 5 miljoen views op YouTube een groot succes. Het succesverhaal herhaalde zich met de hit ‘Stuk’ van The Partysquad. Ook deze is ruim 5 miljoen keer bekeken op Youtube.

In 2008 bewees het rappende boegbeeld van Amsterdam-Oost bijzonder productief te zijn. Zijn EP ‘Sjaakmat’ verscheen en hij rapte mee op een groot aantal tracks. Zo was hij te horen op ‘Dubbel O’ van Yes-R , ‘Baas’ van Ali B en ‘Leven van du Faam’ van Kempi. In 2010 volgde een gastbijdrage op de single van DJ Promo: ‘Miami Vice’ featuring Sef & Sjaak. Ook was hij te horen op de The Opposites-kraker ‘Duif op de Dam’ featuring Burgs, Sjaak & Kleine Viezerik.

Sjaak werkte voor zijn eigen album samen met een zeer getalenteerd gezelschap van onder andere Faberyayo, Willie Wartaal, Hydroboyz, Big2 en Willem van The Opposites, Jayh, Reverse, Kleine Viezerik, SABeats, The Partysquad, DJ Apster, Gregor Salto en Appa. Het album ‘StrijderSysteem’ brengt een mix van de vertrouwde Sjaak sound en regelrechte club bangers, waar ‘Krokobil’ al een voorproefje van was.

In 2012 rapt Sjaak samen met The Opposites op Hef’s nummer ‘Drink Van Me’ en levert hij samen met Naffer, & Mocromaniac een vers op Chillouh’s ‘In My Space’. Van de bonustrack ‘Hasselhoff’ featuring Wantigga & Dennis Brugman kwam een videoclip online, die met veel enthousiasme is ontvangen. De clip kreeg onder andere een FunX Award en deed vriend en vijand watertanden naar meer.

In 2013 stond Sjaak op het prestigieuze Noorderslag festival. Ook werkte hij samen met The Partysquad op de single ‘Helemaal Naar De Klote’ en met The Opposites op het nummer ‘Kickstart’ van hun nieuwe album ‘Slapeloze Nachten. 2013 was voor Sjaak een jaar vol hoogtepunten met de komst van zijn album ‘StrijderSysteem’. Een lange lijst van club en festivals volgden in 2014, met zijn eigen podium tour als muzikaal hoogtepunt. Het succes van de tour en het contact met de fans motiveert Sjaak terug te keren in de studio.

Stil zitten is voor Sjaak geen optie en in 2015 stond voor hem de studio centraal, met als doel het ontwikkelen van een nieuwe sound. Op zijn nieuwe EP is Sjaak naast zijn Nederlandse tracks ook in het Engels te horen. De single ‘Alleen’ kwam in 2016 uit en behaalde binnen 3 maanden de gouden status, met miljoenen views op zowel Youtube als Spotify.

Tussendoor stapte Sjaak bij Mo (het alter ego van de populaire vlogger Mertabi) in de wagen, met als resultaat de grimey track ‘Space van de Haze’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button