Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ranomi Kromowidjojo boeken

Ranomi Kromowidjojo boeken

Ranomi Kromowidjojo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ranomi Kromowidjojo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ranomi Kromowidjojo levert al jaren opvallende prestaties. Haar carrière begint al op 15-jarige leeftijd en verloopt meteen erg voorspoedig. De specialiteiten van Ranomi zijn de 50 en 100 meter vrije slag, zowel individueel als bij de estafettes.

Ranomi Kromowidjojo boeken voor een evenement

Ranomi Kromowidjojo is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Ranomi inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Ranomi Kromowidjojo

Olympisch kampioen zwemmen

Ranomi debuteert al op 15-jarige leeftijd in 2005 op het Europees Kampioenschap zwemmen. Een jaar later zwemt ze het estafetteteam binnen. Vervolgens werd ze in 2008 uitgeroepen tot Zwemtalent van het Jaar.

Inmiddels heeft Ranomi alle prijzen op de 4 x 100 meter vrije slag gewonnen. Het estafetteteam is regerend Europees, Wereld- en Olympisch Kampioen! Voor deze prestatie werden ze in 2009 gekozen tot Sportploeg van het Jaar.

Een van de beste zwemsters van Nederland

Ranomi Kromowidjojo is nu een van de topvrouwen van het Nederlandse zwemmen. Individueel brak ze in 2010 definitief door op het internationale podium met Europese en Wereldtitels. Deze prestatie was des te opmerkelijker, omdat ze enkele maanden eerder het EK lange baan moest laten schieten vanwege een hersenvliesontsteking. Op het WK langebaan in 2011 zwom Ranomi individueel naar een zilveren en bronzen medaille. In 2011 werd Ranomi verkozen tot Sportvrouw van het Jaar.

Olympisch goud en zilver

Tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 zwemt Ranomi zich tussen de grootste zwemmers van Nederland allertijden door twee gouden medailles en één zilveren te winnen. Tijdens het WK van Barcelona in 2013 snelt Ranomi naar de wereldtitel op de 50 meter vrij en naar drie bronzen medailles. Deze medailles maken van Ranomi de meest succesvolle Nederlandse zwemster ooit op het WK.

Haar discipline, gedrevenheid en spontaniteit zijn kenmerkend voor Ranomi Kromowidjojo. Deze eigenschappen zorgen in combinatie met haar grote talent voor een mooie en succesvolle carrière!

Ranomi Kromowidjojo boeken
Ranomi Kromowidjojo boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button