Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ramon Beuk boeken

Ramon Beuk boeken

Ramon Beuk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ramon Beuk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ramon Beuk is kok, leraar, TV-presentator, schrijver van culinaire boeken en columns, en creatief ondernemer. Zijn inlevingsvermogen en kracht zich te verplaatsen in verschillende doelgroepen maakt hem een breed inzetbare persoonlijkheid. Ramon Beuk is vooral bekend door zijn TV-programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Tussen 2001 en 2016 presenteerde hij acht verschillende televisieprogramma’s.

Ramon Beuk boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Ramon Beuk zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Ramon Beuk.

Wie is Ramon Beuk

Culinair ondernemer

Ramon is oprichter van CuliPro en opende in Maarssen evenementenlocatie De Glazen Ruimte en vergadercentrum Meetinc. Met zijn bedrijven en persoonlijke presentaties richt Ramon zich met name op de zakelijke markt waar hij bedrijfsprocessen een culinaire vertaalslag geeft. Als spreker probeert Ramon mensen mee te laten denken, voelen en beleven. Ramon Beuk is niet alleen kok. Hij heeft een verhaal, een visie en een missie.

Kok en TV-presentator

Ramon rondde na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af, studeerde vervolgens pedagogiek en volgde verschillende marketing cursussen. Hij ontwikkelde en presenteerde vervolgens nieuwe smaken en producten voor HEMA en Unilever. Op TV was Ramon te zien als presentator en kok in het ochtendprogramma Koffietijd. Later presenteerde hij het programma Born2Cook en was hij twee seizoenen medepresentator van het NCRV-programma Bosch, Beuk & Haan.

Kookboeken en columns

Daarnaast was Ramon vier jaar lang de vaste culinaire columnist van De Telegraaf, waar hij zes dagen per week de lezers verraste met vernieuwende recepten. In 2009 verscheen zijn zevende kookboek Wat van Fair komt… Een culinaire wereldreis langs de producenten van Fair Trade Original producten.

Nieuw boek en nieuwe TV-serie

‘Rijker dan Roti’ is de titel van het nieuwe boek van Ramon Beuk. In dit boek, dat in het voorjaar van 2021 verschijnt, staat de ontwikkeling van Suriname tijdens 45 jaar onafhankelijkheid centraal. Door in de keukens van verschillende bevolkingsgroepen te stappen en al kokend het gesprek aan te gaan wordt het thema vanuit smaak te belicht. ‘Rijker dan Roti’ wordt ook in een meer culinaire vorm als 7 delige TV-serie opgenomen. Deze serie is in het voorjaar van 2021 te zien op de Nederlandse televisie.

Reclamecampagnes met een bekende TV-kok

Ramon Beuk inhuren als presentator of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button