Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Rachel Kramer boeken

Rachel Kramer boeken

Rachel Kramer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Rachel Kramer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rachel Kramer is de zangeres die bij het grote publiek bekend is geworden door het TV-programma Starmaker. Ze maakte onderdeel uit van de band K-otic die uit Starmaker is voortgevloeid. Ook was ze finalist bij het talentenjachtprogramma X Factor.

In de tussentijd heeft Rachel niet stil gezeten. Ze heeft onder andere opgetreden voor “538 voor Warchild”, waarbij de organisatie in handen was van Marco Borsato en ze gaf een live optreden op de radio bij SLAM FM. De afgelopen tijd is Rachel bezig geweest met haar nieuwe album. Ze is samen met de Amerikaanse producer The Nasser en andere internationale producers de studio ingedoken om een internationaal dance album op te nemen. G-Lontra is een jonge veelbelovende bekende DJ producer uit Nederland. Hij werkte ondermeer met Lady Gaga, Kelly Rowland, Ray and Renny, Do, Boris, maar ook met Carice van Houten. Met zijn Featuring met Chelc-D scoorde hij binnen een jaar 2 nummer 1 hits in Nederland met “Give” en “Fill me up”. Hij produceert de alom geroemde eindshows van Extrema outdoor, en treedt op in heel de wereld.

Het nieuwe album van Rachel Kramer zal in de loop van 2011 uitkomen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button