Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Race Experience boeken

Race Experience boeken

Racing experience boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Racing experience of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Race Experience boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van een Race Experience. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Race Experience

Laat je zakken in een van de vier kuipstoelen en neem het stuurwiel in handen! Vervolgens kies je je droomauto uit en race je daarmee op hoge snelheden over het circuit tegen drie andere collega’s of vrienden. Dankzij het full HD scherm waar je op kijkt oogt het zeer realistisch.

Wat de Race Experience perfect maakt is dat het stuur reageert op elke bocht en hobbeltje in de weg. De moeilijkheidsgraad is naar wens te bepalen. Met deze Race Experience kunnen we leuke competitie modellen opzetten waarbij de winnaar naar huis gaat met een mooie prijs.

Alta F2 Racesimulator

Deze auto is een replica van de Alta F2. Dit is een Engelse racewagen, waarvan er maar 4 of 5 gebouwd zijn in de hele wereld! Voor de echte autosportfans is dit een legendarisch sportmodel. De Alta F2 is gemaakt tussen 1950 en 1952 en heeft ook nog in de Grand Prix meegeraced. Deze racesimulator wordt in een rode uitvoering en als oldtimer-simulator ingezet (met oldtimer-software). Een bijzondere ervaring!

Benodigde ruimte: 4 x 2 meter.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button