Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » R3HAB boeken

R3HAB boeken

R3HAB boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor R3HAB of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rehab (R3HAB) is één van de namen van de nieuwe generatie DJ / producers. Tijdens zijn stage bij Chuckie’s Music werd Rehab, alias Fadil El Ghoul, voorgoed besmet met het muziekvirus.

Rehab (R3HAB) boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Rehab (R3HAB) zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Rehab (R3HAB)

Toen Fadil als afscheidscadeautje draaitafels mee naar huis kreeg, was het hek van de dam! Chuckie bracht Rehab daarnaast in contact met DJ Hardwell. Ze hadden een zodanige klik dat het tweetal enthousiast aan het produceren sloeg.

Remixen met grote DJ’s

De remix van Toys Are Nuts (van Chuckie & Gregor Salto), die Rehab samen met Hardwell produceerde, zette Rehab als producer op de kaart. De track haalde onder andere de nummer 1 positie in de Dance Tunes charts. Naast Toys Are Nuts produceerde Rehab (wederom in samenwerking met Hardwell) remixen van Gregor Salto’s Bouncing Harbour en Erasmus. Ook You Don’t Love Me (met Sidney Samson & Schitzofrenix) en Break Down The House van Laidback Luke werd door het tweetal succesvol in een nieuw jasje gestoken. Op productievlak staat Rehab ook alleen prima zijn mannetje. Dit blijkt onder andere uit de enorme clubhit MRKRSTFT.

Muziekstijl Rehab (R3HAB)

Rehab beschrijft zijn muziekstijl als opbouwend, smaakvol en verrassend. Deze elementen zijn ook terug te vinden in zijn sets. In het verleden rockte Rehab al clubavonden in onder andere: Matrixx Nijmegen, Powerzone Amsterdam, Club Rembrand Eindhoven en Zalinaz Etten-Leur.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button