Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Queen Tribute boeken

Queen Tribute boeken

Queen Tribute boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Queen Tribute of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Niet alleen de stem maar ook de look-a-like van deze act is fascinerend en speciaal. Na enkele try-outs weten we zeker dat deze act de populariteit van Queen en de leadzanger van deze Britse topformatie Freddie Mercury weer zal doen opleven.
Queen Tribute is beschikbaar in diverse samenstellingen wat erg bijzonder is aangezien sommige samenstellingen/opstellingen nog niet eerder vertoond zijn.

1. De Tribute is los te boeken voor 30 minuten, waarbij veel grote Queen hits live gezongen worden door onze eigen Nederlandse Freddie Mercury begeleid door een orkestband met daarop de originele muziek van Queen.

2. Daarnaast is Queen Tribute te boeken met een wel heel speciale dame namelijk Montserrat Caballe. Deze Nederlandse operazangeres zal samen met Freddie Mercury het nummer “Barcelona” vertolken en daarnaast zelf nog enkele tophits uit heden en verleden ten gehore brengen van diverse diva’s.

3. Ook is Queen Tribute te boeken met een spectaculaire 4 persoons live band voor een concert van ruim een uur. Live gezongen in een origineel en creatief programma met alle tophits waaronder ook Barcelona met Montserrat Caballe.

4. Wanneer u ook entourage belangrijk vindt kunnen wij voor u 2 dragqueens meenemen met diverse attributen. Deze zullen zich ophouden op het podium, maar ook tussen het publiek en dat levert toch altijd weer hilarische momenten op.

5. Als u de avond een heel speciaal tintje wilt geven dan kunnen wij een Italiaanse tenor speciaal uit New York laten overkomen om o.a. samen met Freddie Mercury het nummer “Too Much Love” ten gehore te brengen.

Boek deze sensatie nu en beleef dit prachtige stukje nostalgie in een modern jasje!

Nieuws Queen Tribute

Freddie Mercury verovert binnen de kortste keren opieuw heel Nederland. Met aan zijn zijde de prachtige Twentse Montserrat Caballe weet de Nederlandse Freddie Mercury al heel wat harten en pleinen te veroveren. Na Enschede met ruim 3000 bezoekers op het marktplein en Oldenzaal met 8000 genietende liefhebbers weten we zeker dat Freddie Mercury met zijn fantastische muziek de harten van de mensen weer gaat veroveren.

De afgelopen en komende weken zal hij nog enkele steden veroveren en te zien zijn in Obdam, Heino en Sneek, Amsterdam waarna de zanger met zijn 4-koppige LIVE band de studio ingaat om ook voor het eind 2009 en daarna een spetterend concert te kunnen geven van ruim een uur met de bekendste hits van Queen.
Ook de Twentse opera zangeres Linda (alias Montserrat Caballe) draagt haar steentje bij en samen met haar is de versie van Barcelona er eentje om door een ringetje te halen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button