Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Queen Mania boeken

Queen Mania boeken

Queen Mania boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Queen Mania of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met de, door alle fans, diep beklaagde dood van Freddie Mercury, is ook een muzikale legende gestorven. De Superband “Queen” heeft een groot deel van zijn eigen karakter verloren.

Al geruime tijd probeert de magistrale Tributeband Queenmania zeer succesvol, dit gemis in de wereld goed te maken en presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits , “We Are The Champions”, “We Will Rock You”, “Radio Gaga”, “I Want To Break free” en natuurlijk “Bohemian Rhapsody”.

Queenmania is niet alleen een sound-a-like Tribute maar zal iedereen verbazen door de ongelooflijke gelijkenis van frontman Sonny Ensabella en Freddie Mercury. Zijn performance, de will-power en de vocalen is voor Queenmania van grote waarde en zorgt voor een show met een karakter en de beleving van een legende die bekend stond als één van grondleggers van de fantastische rockwereld.

Met talrijke optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij de grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië etc.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button