Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Q Music Vrijdagmiddagborrel boeken

Q Music Vrijdagmiddagborrel boeken

Q Music Vrijdagmiddagborrel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Q Music Vrijdagmiddagborrel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Q Music Vrijdagmiddagborrel (lange versie)
Samen met je collega’s de werkweek feestelijk afsluiten? Q Music verzorgt een swingende vrijdagmiddagborrel bij jou op locatie! Met Q Music Presents The Party, een top DJ, feestelijke aankleding, hapjes, een Q-cocktail en het door jullie zelf samengestelde “Foute Uur”, creëren we de perfecte vrijdagmiddag-sfeer.

Q Music presents The Party is een spraakmakende show voor op jouw vrijdagmiddagborrel! Met een indrukwekkende DJ-booth van 18 TFT schermen voor video en visuals, een led-decor met bigscreens en het alleen maar populairder wordende Foute Uur staat Q Music presents The Party garant voor Feest! De Q Music DJ’s zijn o.a. Menno Barreveld, Timon Jacobs en Martijn Kolkman. We komen met alles en gaan met alles en laten je achter met een onvergetelijke ervaring. De Q Music Vrijdagmiddagborrel is uit te breiden met een spectaculaire feesttent, (lounge)meubilair, cocktailshakers, verlichte dansvloer, catering, etc. Laat je weekend goed beginnen! Informeer naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button