Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Pop4You boeken

Pop4You boeken

Pop4You boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pop4You of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pop4You – de nieuwe popsensatie uit de serie ‘On Tour’ die vanaf mei 2012 te zien is op Disney Channel. Met hun eerste single en videoclip ‘Gaan’ hebben Karo, Daan en Sara een echte hit in handen en veroveren ze Nederland en België.

POP4YOU
Pop4You is een startend groepje jonge, goodlooking getalenteerde popartiesten die in een luxueuze tourbus het land doorkruisen. Op hun hielen zitten ‘De Nitwits’, een groepje al iets oudere, beetje alternatieve muzikanten van een heel ander genre. ‘De Nitwits’ moeten in hun eigen versleten bestelwagen rijden en staan tegen hun zin, in het voorprogramma van ‘Pop4You’.

KARO
Karo is de leadzangeres van de popband ‘Pop4You’; ze straalt, lacht en is altijd aanwezig. Als er iets te doen valt staat Karo altijd vooraan. Ze is positief en soms een beetje jaloers. Dat laatste brengt haar af en toe dan ook goed in de problemen. Elke dag worden er bossen bloemen van aanbidders gebracht, maar Karo heeft eigenlijk maar oog voor één persoon, namelijk Jimmie, de drummer van ‘De Nitwits’. Ze zal nooit toegeven dat ze er een oogje op heeft want hij is een sullige rocker. Uit angst om niet uitgelachen te worden, zwijgt ze in alle talen over haar geheime crush.

DAAN
Daan is de gitarist van ‘Pop4You’ en staat bekend als de knappe hunk met de vingers van Prince. Muziek is zijn lust en zijn leven, maar dat weerhoudt hem er niet van om stijlvol gekleed door het leven te gaan. Daan heeft alles over voor zijn gitaar. Toen zijn inboedel werd vernield voor een verborgen camera grap was zijn enige bezorgdheid zijn gitaar. De rest kon hem allemaal gestolen worden. Zijn gitaar, dat was alles wat telde. Typisch Daan! Hij weet wel dat alle meisjes verliefd op hem zijn. Hij ziet de spandoeken tijdens de shows ook wel maar hij blijft er rustig onder.

SARA
Sara is de drummer van ‘Pop4You’, een echte stoere meid. Ze trommelt haar hele leven al. Eerst op potjes en pannetjes toen bij een rockgroep en nu bij ‘Pop4You’. Zij leeft om te drummen. Elk vrij moment slaat ze op haar drumstel. Zo heeft ze trouwens de andere leden van ‘Pop4You’ leren kennen. Ze stond in het warenhuis, maar in plaats van te winkelen klopte ze op de potten in de rekken. Karo en Daan waren aanwezig en de rest is geschiedenis…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button