Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pip Pellens boeken

Pip Pellens boeken

Pip Pellens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pip Pellens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pip Pellens boeken voor een evenement

Pip Pellens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Pip Pellens

Pip Pellens is actrice en stemacteur. Na gastrollen in de dramaseries ‘Bitches’, ‘Intensive Care’ en ‘Shouf Shouf!’ kreeg ze een bijrol in de dramaserie ‘Keyzer & De Boer Advocaten’ van KRO / NCRV. Van 2006 tot 2008 speelde ze de rol van Lisette de Swaan en werkte ze samen met ervaren acteurs als Bram van der Vlugt, Henriëtte Tol en Daan Schuurmans.

Van 2010 tot 2012 was Pip Pellens te zien als Wiet van Houten in de dagelijkse soapserie ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Na bijna een jaar te zijn weggeweest keerde ze in 2013 weer terug tot de vaste cast van GTST.

In 2007 speelde Pip de rol van Tanja in de speelfilm ‘Marathon Girl’. Twee jaar later had ze een rol in de bioscoopfilm ‘First Mission’, waarin ze samen met Mark Rietman en Tygo Gernandt te zien was. In 2014 had ze een rol in de film ‘Hartenstraat’. Pip Pellens speelde ook in de musicals ‘The Sound of Music’ en ‘Lover of Loser’.

Naast haar werk als actrice sprak Pip Pellens ook een aantal films in als stemacteur, waaronder ‘Ice Age 3’, ‘Madagascar’ en ‘Garfield’. Ook spreekt ze stemmen in bij de Nickelodeon series ‘iCarly’ (als Sam), ‘The Troop’ (als Phoebe Collins), ‘Ned’s Survival Gids’ (als Suzy), ‘Mortified’ (ook wel ‘Zóó genant genoemd’; als Taylor), ‘Shake It Up’ (als CeCe Jones), ‘Zack & Cody’ (als Barbara) en ‘Avatar: De Legende van Korra’ (als Avatar Korra). Bij de film ‘Despicable me’ sprak ze de stem van Margot in.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button