Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pip Pellens boeken

Pip Pellens boeken

Pip Pellens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pip Pellens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pip Pellens (30 oktober 1993) is een Nederlandse actrice, en stemacteur.
Na gastrollen in de dramaseries Bitches, Intensive Care en Shouf Shouf! kreeg Pellens een bijrol in de dramaserie Keyzer & De Boer Advocaten van de KRO en de NCRV. Ze speelde tussen 2006 en 2008 de rol van Lisette de Swaan. Tijdens deze serie speelde ze met ervaren acteurs als Bram van der Vlugt, Henriëtte Tol en Daan Schuurmans. In 2003 en 2004 stond Pellens een aantal keren in de musical The Sound of Music. In 2007 speelde ze de rol van Tanja in de speelfilm Marathon Girl van Maria Peters. Twee jaar later had ze een rol in de bioscoopfilm First Mission, waarin ze samen met Mark Rietman en Tygo Gernandt te zien is.

Vanaf 12 april 2010 was Pellens te zien als Wiet van Houten in de dagelijkse soapserie Goede tijden, slechte tijden. Ze heeft deze rol (aanvankelijk een gastrol maar sinds 20 september 2010 een vaste rol) overgenomen van Anique Pappers, die tussen 2005 en 2006 de rol speelde. Ze speelde deze rol tot het najaar van 2011, nadat de schrijvers besloten om Wiet uit de serie te schrijven. In het voorjaar van 2012 werd bekendgemaakt dat Pellens voor een week terug zal keren in de serie.

Ook was Pip te zien in de Disney Channel-serie On Tour. Ze speelde hierin de rol van Karo, leadzangeres van de band Pop4You.

Naast haar werk als actrice heeft Pellens ook een aantal films ingesproken, waaronder Ice Age 3, Madagascar en Garfield. Ook spreekt ze stemmen in bij de Nickelodeonseries iCarly (als Sam), The Troop (als Phoebe Collins), Ned’s Survival Gids (als Suzy), Mortified (ook wel Zóó genant genoemd; als Taylor), Shake It Up (als CeCe Jones), Zack & Cody (als Barbara) en “Avatar: De Legende van Korra”(Avatar Korra). Bij de film ‘Despicable me’ sprak ze ook de stem van Margot in. En ook voor de komende serie genaamd: ‘Sam en Cat’ spreekt Pip ook Sam weer in.

Van september 2012 tot maart 2013 stond Pip in het theater met de interactieve musical Lover of Loser. Na bijna een jaar te zijn weggeweest is Pip begin 2013 teruggekeerd in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden en behoort ze weer tot de vaste cast. Vanaf maart 2014 is Pip te zien in de film Hartenstraat.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button