Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pigalle44 boeken

Pigalle44 boeken

Pigalle44 boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pigalle44 of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Waar de Amerikaanse swing samenkomt met de gypsyjazz uit het Parijs van de jaren ’30 en ’40. Een mix van virtuoos gitaarspel in de stijl van Django Reinhardt, Franse musettes en moderne jazz, afgewisseld met zang in de stijl van de Singing Detective.

Pigalle44, een swingende band uit Amsterdam

speelt als trio kwartet en zelfs als duo en werkt regelmatig met gasten op accordeon, saxofoon en natuurlijk de oude vertrouwde viool. De band speelde naast evenement en feestjes in Nederland ook op Internationale festivals, zoals het Django Reinhardt Festival in Samois sur Seine en in November 2005 vertrokken ze naar Nieuw Caledonie om daar op het Gypsy Jazz Festival te spelen.

Viert u uw verjaardag?

Of geeft u gewoon een feest en wilt u muziek waarbij je elkaar nog kunt verstaan?

Pigalle44 past zich gemakkelijk aan

en put uit een rijk repertoire van swing stukken, rustige ballades, relaxte Latijns Amerikaans getinte nummers en nostalgische walsjes. En wilt u tussen de gangen van het diner nog even dansen? De muziek van Pigalle44 is uitstekend dansbaar.

Pigalle44 speelde ondermeer voor

Amsterdam Sail 2005, Miljonair Fair 2003 & 2004, Vincent van Gogh Museum, REVED International, organisator van het Dutch Open Golf Tournament, en vele bedrijven als Delta Lloyd, Robeco, Kia, Martinair en Elsevier.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button