Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pieter van den Hoogenband boeken

Pieter van den Hoogenband boeken

Pieter van den Hoogenband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pieter van den Hoogenband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pieter van den Hoogenband is een van Nederlands meest succesvolle sporters. Net als vele andere topsporters begon ook Pieter al op jonge leeftijd met zijn sport. In zijn jeugd blonk hij uit door aan de lopende band Nederlandse zwemrecords te verbreken in zijn leeftijdscategorie. Een mooie sportcarrière lag in het verschiet.

Pieter van den Hoogenband bleek uitstekend te kunnen pieken. Op de momenten dat het er echt om ging stond hij er altijd. Na de twee 4e plaatsen in 1996 waren alle ogen tijdens de Olympische Spelen van 2000 op Pieter van den Hoogenband gericht. Dat hij tegen de druk bestand was bleek tijdens de 100 en 200 meter vrije slag. Op beide nummers werd hij Olympisch Kampioen. Op de 100 meter liet hij Popov achter zich en op de 200 meter Thorpe.

Vier jaar later, bij de Spelen van Athene, wist Pieter van den Hoogenband zijn titel op de 100 meter te prolongeren. Een historische prestatie, want de top bereiken is makkelijker dan er te blijven.

Na zijn actieve carrière bleef Pieter van den Hoogenband betrokken bij de topsport.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button