Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pieter Kok boeken

Pieter Kok boeken

Pieter Kok boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pieter Kok of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pieter Kok is bekend als muziek- en radiofreak die van lekker eten houdt. Hij bouwde gestaag aan zijn succesvolle radio carrière bij de publieke omroep en was jarenlang producer en sidekick van Gerard Ekdom. Daarnaast ontwikkelde hij zich ook tot een begenadigd (hobby) kok.

Pieter Kok boeken voor een evenement

Pieter Kok is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Pieter Kok

Inmiddels wordt Pieter door zijn culinaire netwerk ook wel getypeerd als de foodie die ooit iets bi j de radio deed. Hij timmert aan de weg als culinaire professional met een scherpe focus op zelfbedachte recepturen, gemaakt met eerlijke, duurzame en lokale ingrediënten. Pieter kookt graag voor zijn vrienden en familie, om samen met hen te onthaasten. Als hij niet aan het werk of aan het klussen is, is Pieter in zijn keuken te vinden om nieuwe recepten te proberen.

Koffietijd

Sinds eind 2018 is Pieter een van de vaste koks het succesvolle RTL4 televisieprogramma Koffietijd. Een geweldige volgende stap richting de toekomst.

Pieter is op evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:

  • Kook- of bakworkshops
  • Kookdemontraties
  • Kookmasterclasses
  • MC of dagvoorzitter tijdens evenementen
  • Motivational speaker

Reclamecampagnes met een bekende TV-kok

Pieter Kok inhuren als presentator of ambassadeur

Een product koppeling met Pieter is ook mogelijk, bijvoorbeeld in een reclamecampagne, TV- of radio commercials, als ambassadeur van jouw product. Of door middel van een creatief receptenfilmpje.

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Pieter Kok boeken
Pieter Kok boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button