Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pierre Wind boeken

Pierre Wind boeken

Pierre Wind boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pierre Wind of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pierre Wind komt uit Den Haag en is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, TV-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie De Eetfabriek (NPS) over de voedselindustrie. Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants.

Pierre Wind boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Pierre Wind zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Pierre Wind.

Wie is Pierre Wind

Innovatieve en bijzondere gerechten

Pierre Wind is het boegbeeld van de innovatieve keuken en heeft hiervoor diverse prijzen gewonnen, waaronder De Zilveren Garde. Uit zijn pannen en potten komen, naast reguliere kookkunst, gerechten zoals mosterd-sambalijs, zuurkoolijs, vruchtenhagel-uiencompôte, gamba’s en vanillevla en erwtensoep met marsepein.

Kookworkshops, smaaklessen en lezingen

In samenwerking met het Trimbos-instituut is hij verantwoordelijk voor het concept Happy Drinks. Ook is Pierre Wind al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van didactische smaaklessen, die op basisscholen worden gegeven. Pierre Wind is daarnaast een veel gevraagd spreker op scholen en congressen over thema’s als onderwijs en voeding.

Pierre verzorgt onder andere kookworkshops, kookdemo’s, lezingen op maat en presentaties.

Pierre Wind boeken
Pierre Wind boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button