Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Petra Kagchelland boeken

Petra Kagchelland boeken

Petra Kagchelland boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Petra Kagchelland of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Petra Kagchelland

Petra Kagchelland werd geboren in Rotterdam en had al vroeg het levensmotto trots te zijn op wie je bent en om alle geboden mogelijkheden te benutten. Ondanks dat ze zich graag bezig hield met performen, besloot Petra een sportopleiding te gaan volgen. Op deze manier wilde ze haar lichaamsbeheersing verder ontwikkelen. Iets wat ze bij haar toekomstige werkzaamheden als model, danseres en actrice goed kon gebruiken. Echter besloot ze na een jaar over te stappen naar de dansacademie, zodat ook haar artistieke talent beter tot zijn recht kwam.

Na haar opleiding

heeft Petra enkele jaren, zowel nationaal als internationaal, als freelance danseres en model gewerkt. Toen de soapserie ONM ging vernieuwen, werd Petra gevraagd om één van de vaste karakters te gaan spelen. Om haar talent te blijven ontwikkelen blijft ze naast het spelen diverse workshops volgen. Op het moment focust Petra zich op de verdere ontwikkeling van haar acteertalent. Ook bekijkt ze de mogelijkheden om zichzelf als presentatrice verder te ontplooien.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button