Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Woerde boeken

Peter Woerde boeken

Peter Woerde boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Woerde of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bij Peter Woerde ben je aan het juiste adres voor verrassend entertainment. Als De Valsspeler verzorgt Peter uniek entertainment op feesten, bedrijfsevenementen of op festivals.

Peter Woerde boeken voor een evenement

Peter Woerde is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Peter Woerde

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt zijn gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring. Of hij nu rondloopt en ze op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes, of ze blut speelt aan de blackjack-tafel, Peter laat zijn gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten, maar niet de lasten van de ‘confidence games’ die overal ter wereld gespeeld worden.

Nederlands kampioen goochelen

In 2010 en 2011 werd Peter Woerde Nederlands kampioen goochelen in de categorie ‘Cartomagie’ (goochelen met kaarten). In de loop der jaren heeft Peter verscheidene prijzen gewonnen tijdens het Nederlands kampioenschappen goochelen.

Hieronder een overzicht.

1997 Eerste prijs Nederlands junioren kampioenschap Close-Up Magie
Op 17-jarige leeftijd doet Peter mee met het eerste Nederlands junioren kampioenschap close-up magie. Hij besluit mee te doen met twee verschillende acts. Een act met alleen maar kaarttrucs en een act met allerlei kleine voorwerpen. Met beide acts behaalt hij meer punten dan alle andere deelnemers.

1999 Derde prijs Nederlands kampioenschap Close-Up Magie
Peter doet voor het eerst mee aan het NK bij de volwassenen. De zenuwen zijn groot, maar toch sleepte hij de derde prijs in de wacht.

2001 Derde prijs Nederlands kampioenschap Close-Up Magie
Nog zoekende naar zijn personage als goochelaar probeert Peter tijdens het NK elke keer weer iets anders om uit te vinden wat het best bij hem past. Het is duidelijk dat hij op de goede weg is, maar het nog net niet heeft gevonden.

2002 Tweede prijs Nederlands kampioenschap Carto Magie (goochelen met kaarten)
Peter doet mee in de categorie Cartomagie en nu hij voor het eerst een tweede prijs haalt, lijkt het erop alsof hij zijn niche gevonden heeft. Door zijn reguliere werk duurt het echter een aantal jaar voor hij weer mee doet.

2009 Tweede prijs (officieus) Nederlands kampioenschap Close-Up Magie
Dit jaar wordt er geen officieel NK georganiseerd. Gelukkig is er een groep enthousiastelingen die een alternatieve wedstrijd organiseren, want na een aantal jaar niet mee te hebben gedaan, is Peter inmiddels professioneel goochelaar en kriebelt het bij hem om weer aan wedstrijden mee te doen. Dit officieuze NK is een mooie gelegenheid om een nieuwe act uit te proberen. Het behalen van de tweede prijs is dan ook een mooi resultaat.

2010 Nederlands kampioen Cartomagie (goochelen met kaarten)
De nieuwe act van vorig jaar is geperfectioneerd en dat blijkt tijdens de prijsuitreiking: Peter mag zich voor het eerst Nederlands kampioen goochelen noemen, en wel in de categorie Goochelen met kaarten.

2010 Derde prijs Magic in Close-Up Concours
Deze wedstrijd vond een half jaar na het NK plaats. Peter deed hier mee om zijn nieuwe act uit te proberen. Uiteraard viel er nog veel te verbeteren, maar een derde prijs was toch een goed resultaat.

2011 Nederlands kampioen Cartomagie (goochelen met kaarten)
Na nog een half jaar flink aan de nieuwe act gewerkt te hebben, werd Peter voor de tweede maal op rij Nederlands kampioen in de categorie Cartomagie.

2012 Deelname aan het Wereldkampioenschap goochelen.

Peter Woerde boeken
Peter Woerde boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button