Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter van der Vorst boeken

Peter van der Vorst boeken

Peter van der Vorst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter van der Vorst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter van der Vorst, bekend als presentator van verschillende RTL programma’s, waaronder Van der Vorst Ziet Sterren, Geen cent te makken, De10, Pulse en Verhuisbericht en zijn al is ook twee keer per week te zien als deskundige bij RTL Boulevard.

Peter is zijn carrière in de media- en entertainmentwereld begonnen toen hij 17 jaar oud was. Na het VWO studeerde hij Algemene Letteren aan de Rijksuniversiteit Utrecht en Politicologie aan de VU in Amsterdam, maar Peter vond zijn roeping echter ergens anders en ging werken voor verschillende omroepen en bladen.

Zijn creatieve talent als eindredacteur en verslaggever bleef niet onopgemerkt en Peter stond al snel zelf vóór de camera. Sindsdien is Peter niet meer weg te denken van de beeldbuis.

Daarnaast heeft Peter, samen met Marc van der Linden, het genre royaltytelevisie geïntroduceerd. Peter heeft zich sindsdien ontwikkeld als royaltyexpert en heeft verschillende documentaires en een serie over het Koningshuis geproduceerd en gepresenteerd.

Peter van der Vorst is als presentator, ‘in-house royaltywatcher’ of dagvoorzitter te boeken voor bijeenkomsten, evenementen of bedrijfsfeesten, waar hij zijn expertise, enthousiasme en kennis aan u zal overbrengen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button