Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter van Bokhorst boeken

Peter van Bokhorst boeken

Peter van Bokhorst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter van Bokhorst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter van Bokhorst (1962) is al ruim 30 jaar actief als theatermaker. Hij was een aantal seizoenen verbonden aan Studio 5 van Helmert Woudenberg.

Peter speelde en regisseerde o.a. Hedda Gabler, Een zwoele zomeravond, Hedda Gabler, Oom Wanja, Het begeren onder de Olmen, Veterman, Het Koekoeksnest en Amadeus. Voor zijn regie van Opname (Werkteater) ontving hij vorig seizoen de Kunstfactor Theaterprijs.

Bij Joop van den Ende Theaterprodukties was Peter te zien in One Flew over the Cuckoo’s Nest als Ruckley. Dit seizoen is hij te zien als Ko van Dijk in KO! van Dick van den Heuvel en speelt en regisseert hij voor de derde keer Het dagboek van Anne Frank.

Verder speelde hij gastrollen in TV-series en speelfilms zoals Meiden van de Wit, GTST, Westenwind, TBS, Kicks en Zomerhitte.

Hij werkt regelmatig mee aan bedrijfsfilms en TV-commercials. Nationale bekendheid kreeg hij als “Jan van Otterlo” in de commercials van de telefoongids, samen met Ruud en Estelle Gullit en Ivo Niehe.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button