Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter van Bokhorst boeken

Peter van Bokhorst boeken

Peter van Bokhorst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter van Bokhorst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter van Bokhorst is al ruim 30 jaar actief als theatermaker. Hij speelde en regisseerde onder andere Hedda Gabler, Een zwoele zomeravond, Oom Wanja, Het begeren onder de Olmen, Veterman, Het Koekoeksnest en Amadeus. Voor zijn regie van Opname (Werktheater) ontving hij de Kunstfactor Theaterprijs.

Peter van Bokhorst boeken voor een evenement

Peter van Bokhorst is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Peter van Bokhorst

Bij Joop van den Ende Theaterprodukties was Peter te zien in One Flew over the Cuckoo’s Nest als Ruckley. Ook speelde hij de rol van Ko van Dijk in KO! en speelde en regisseerde Peter voor de derde keer Het dagboek van Anne Frank.

Verder was Peter te zien in diverse gastrollen in TV-series en speelfilms, zoals Meiden van de Wit, GTST, Westenwind, TBS, Kicks en Zomerhitte.

Peter van Bokhorst werkt regelmatig mee aan bedrijfsfilms en TV-commercials. Nationale bekendheid kreeg hij als Jan van Otterlo in de commercials van de telefoongids, samen met Ruud en Estelle Gullit en Ivo Niehe.

Peter van Bokhorst boeken
Peter van Bokhorst boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button