Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Timofeeff boeken

Peter Timofeeff boeken

Peter Timofeeff boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Timofeeff of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Timofeeff kwam na zijn HBO opleiding Weg- en Waterbouw terecht bij het KNMI in De Bilt. Daar werd hij opgeleid tot meteoroloog en Weerkundig Ingenieur. Zes jaar later ging hij namens het KNMI in het NOS-Journaal het weer presenteren. In 1996 heeft hij nog meegewerkt aan de opbouw van een internationaal Weerkanaal in Londen. Kort daarna was hij te zien bij RTL5 bij het programma Weer en Verkeer.

Tegenwoordig werkt Peter Timofeeff bij RTL4, waar hij de weerpresentaties verzorgt in het RTL Nieuws, Editie-NL en andere nieuwsuitzendingen. Het werk als televisie-meteoroloog vindt hij geweldig. Het is veelzijdig en elke dag weer interessant.

Peter heeft een unieke carrière doorgemaakt. Het had altijd wel wat met water te maken. Eerst werkzaam in de kwaliteit van het oppervlaktewater in de Nederlandse wateren, bij de RIZA in Lelystad. Daarna ging het over de hoeveelheid water die door de rivieren stroomt en de hoogte van de dijken bij Verkeer en Waterstaat. En ten slotte dan over het water van boven. Het weer dus.

Maar er is nog meer. Tegenwoordig zit Peter ook in de politiek. Hij maakt sinds 2006 deel uit van de Gemeenteraad van Zeist. Altijd is hij al betrokken geweest bij het reilen en zeilen van de straat, de buurt en zijn dorp.

Peter vindt het belangrijk, dat de mensen in de zaal zich vermaken. De achterliggende boodschap in de lezingen is vaak een serieuze zaak, maar hij wil ook graag, dat mensen een leuke dag gehad hebben. Hij stemt het thema en de inhoud van zijn lezingen graag af op de doelgroep, in overleg met de opdrachtgever.

Peter heeft zich de afgelopen jaren verdiept in het klimaat en de klimaatveranderingen en natuurlijk ook in de duurzaamheid. Waar gaat dat nou eigenlijk over? Wat merken wij er nou van? De zin en de onzin.

Peter Timofeeff is ook inzetbaar als dagvoorzitter, ook op terreinen die ver buiten de meteorologie liggen.

Peter Timofeeff boeken
Peter Timofeeff boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button