Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Schep boeken

Peter Schep boeken

Peter Schep boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Schep of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Schep behoort tot de beste wielrenners van Nederland. Vanaf het moment dat hij actief wielrenner is heeft hij aan- sprekende resultaten geboekt. Al op jonge leeftijd etaleerde Peter zich als rouleur, op 16, 17 en 18 jarige leeftijd wordt hij Nederlands Kampioen tijdrijden.

Een grote carrière wordt Peter voorspeld, de opleidingsploeg AGU is er dan ook snel bij om dit talent in te lijven. Dat Peter een uitzonderlijk talent is blijkt wel uit zijn uitverkiezing voor de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta (USA). Met zijn 19 jaar is hij het jongste lid van de Nederlandse achtervolgingsploeg dat verder bestaat uit Jarich Bakker, Richard Roosendaal en Wilco Zuiderwijk. In 2000 selecteert bondscoach Peter Pieters Peter opnieuw voor de Olympische Spelen. Met de ploegenachtervolging wordt het kwartet Robert Slippens, Wilco Zuiderwijk, Jens Mouris en Peter Schep 7e. Een verdienstelijke prestatie voor de Nederlanders.

Het goede optreden van Peter blijft ook in de internationale zesdaagse wereld niet onopgemerkt. De grote Patrick Sercu nodigt Peter uit als deelnemer voor de zesdaagse van Amsterdam, een nieuw hoofdstuk kan beginnen. Ook in de ploegenachtervolging wordt deze positieve lijn door gezet, want in maart 2005 behalen Peter en zijn drie ploegmaten Mouris, Heijmans en Terpstra een zilveren medaille op de wereldkampioenschappen in Los Angelos. Een unieke prestatie voor Nederland op dit onderdeel.

Tijdens de wereldkampioenschappen puntenkoers op 15 april 2006 wordt Peter Schep na een super race wereldkampioen! Een prachtige historische dag waarin Peter van start tot finish de wedstrijd domineert. Als eerste Nederlander wordt Peter wereldkampioen puntenkoers, hij schaart zich tussen illustere namen als Freuler, Ekimov, Risi, Martinello en Llaneras

U kunt Peter Schep boeken voor:

– Clinics

– Presentaties

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button