Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Paul Muller boeken

Peter Paul Muller boeken

Peter Paul Muller boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Paul Muller of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Paul Muller werd als acteur vooral bekend door zijn rol als zanger Martin Morero in de serie Gooische Vrouwen. Hij won een Gouden Kalf voor zijn rol in de filmversie van Gooische Vrouwen, en als hoofdrolspeler in de film Bram Fischer.

Peter Paul Muller boeken voor een evenement

Peter Paul Muller is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Peter Paul Muller

Peter Paul Muller studeerde in 1991 af aan de toneelschool in Maastricht. Daarna begon hij met werk voor televisie. In zijn eerste jaren als acteur was hij onder andere te zien in Richting Engeland en in de jeugdserie Dag Juf, tot morgen van de AVRO.

Films en series

Peter Paul Muller kreeg zijn eerste grote rol met de film All Stars (1997) van Jean van de Velde. In deze film over voetbal, liefde en drama, was Peter Paul te zien als Mark, de overspelige toekomstige echtgenoot van Roos (Isa Hoes). De film bleek succesvol genoeg om er een serie aan te wijden (All Stars: de serie), met nagenoeg dezelfde cast als de film. Daniël Boissevain, Thomas Acda, Antonie Kamerling, Kasper van Kooten, Raymi Sambo en Peter Paul Muller zelf speelden er drie seizoenen lang (1999-2001) in mee. Daniël Boissevain werd vanaf seizoen twee vervangen door Kees Boot.

Naast gastrollen in series als Baantjer, waarvoor hij in drie afleveringen speelde, Grijpstra & De Gier en Keyzer & De Boer Advocaten, was Peter Paul Muller ook te zien in de films De Passievrucht (2003), met Carice van Houten en Halina Reijn, De Dominee (2004), met Chantal Janzen en Frank Lammers en Alles is Liefde (2007), opnieuw met Carice van Houten, Wendy van Dijk en Michiel Romeijn.

Martin Morero in Gooische Vrouwen

Van van 2005 t/m 2014 was Peter Paul Muller te zien als zanger Martin Morero in de komische dramaserie Gooische Vrouwen op RTL4. Als Martin Morero zingt hij het nummer ‘Echte liefde’ en kwam daarmee in de Nederlandse Top-40. In de serie was het nummer speciaal geschreven voor Martins vrouw Cheryl (Linda de Mol).

Peter Paul Muller won in 2011 een Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol als Martin Morero in de film Gooische Vrouwen. In 2017 won hij opnieuw een Gouden Kalf. Deze keer voor Beste acteur in de film over het leven van de Zuid-Afrikaanse advocaat en burgerrechten-activist Bram Fischer.

Peter Paul Muller boeken
Peter Paul Muller boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button