Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Heerschop boeken

Peter Heerschop boeken

Peter Heerschop boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Heerschop of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Heerschop studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en gaf daarna 14 jaar lang gymles. Eind jaren ’80 richt Peter samen met Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B. Wahr het cabaret-gezelschap NUHR op. Ze behalen in 1987 de finale van Camaretten. Daarna was NUHR regelmatig te zien bij het TV-programma Kopspijkers, waar de heren een satirische blik wierpen op actuele zaken in de samenleving.

Peter Heerschop boeken voor een evenement

Peter Heerschop is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Peter Heerschop

Sinds 2002 verzorgde Peter het weekoverzicht Lieve Marianne in het radioprogramma Evers Staat Op van Edwin Evers. Als cabaretier en journalist was hij voor onder andere Radio 538 en de KNVB aanwezig bij alle EK en WK voetbal wedstrijden, en alle Olympische Zomer- en Winterspelen.

Stand van zaken in de sportwereld

In 2003 begint Peter Heerschop samen met Raoul Heertje en Viggo Waas het programma De Vrienden van Van Swieten. In De Vrienden van Van Swieten wordt een helder beeld gegeven van de actuele stand van zaken in de sportwereld.

Theater en presentaties

Peter Heerschop maakt in 2006 zijn theaterregiedebuut met het stuk ‘Het Goede Lichaam’. In 2007 brengt hij het boek ‘Lieve Marianne’ uit, een selectie van gebundelde columns die Peter bij het radioprogramma Evers Staat Op presenteert. Samen met zijn goede vriend Viggo Waas presenteerde Peter Heerschop in 2008 en 2009 het Gala van de Nederlandse Film, waar de Gouden Kalveren werden uitgereikt.

Tegenwoordig geeft Peter Heerschop een paar avonden per week gymles aan de excellente studenten van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.

Ook was hij te zien in het TV-programma Mannen van een Zekere Leeftijd, en staat hij weer samen met Viggo Waas en Joep van Deudekom in het theater met NUHR. Daarnaast is Peter Heerschop actief bij het TV-programma Volgende Week.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button