Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Peter Heerschop boeken

Peter Heerschop boeken

Peter Heerschop boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Heerschop of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Heerschop studeerde af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding waarna Peter Heerschop veertien jaar gymles heeft gegeven. Peter Heerschop richt eind jaren tachtig samen met Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B. Wahr NUHR op. Met NUHR haalde Peter Heerschop in 1987, zonder enige voorbereiding, de finale van Camaretten. Daarna was de NUHR vaak te zien bij het tv-programma ‘Kopspijkers’ waar de heren een satirische blik wierpen op actuele zaken in de samenleving.

Sinds 2002 verzorgt Peter iedere vrijdagochtend een weekoverzicht genaamd ‘Lieve Marianne’ in het radioprogramma ‘Evers Staat Op’ van Edwin Evers. Tevens is Peter Heerschop vanaf 2002 als cabaretier en journalist voor o.a. Radio 538 en de KNVB aanwezig geweest bij alle EK en WK voetbal alsmede alle Olympische Zomer- en Winterspelen. In 2002 start de tv-serie ‘De familie van der Ploeg’ met Peter Heerschop als ‘Broer van der Ploeg’. Dit Nederlands kinderprogramma van de VPRO wordt in 2003 bekroond met de CineKid Publieksprijs.

In 2003 start Peter Heerschop samen met Raoul Heertje en Viggo Waas het programma ‘De Vrienden van Van Swieten’. In ‘De Vrienden van Van Swieten’ wordt een helder beeld gegeven van de actuele stand van zaken in de sportwereld. In 2006 maakt Peter Heerschop zijn theaterregiedebuut met het stuk ‘Het Goede Lichaam’. In 2007 brengt Peter Heerschop het boek ‘Lieve Marianne’ uit, dit is een selectie van gebundelde columns die Peter bij het radioprogramma ‘Evers Staat Op’ presenteert. In 2008 en 2009 presenteerde Peter Heerschop, samen met zijn goede vriend Viggo Waas, het ‘Gala van de Nederlandse Film’, waar de Gouden Kalveren werden uitgereikt.

Op dit moment geeft Peter Heerschop wederom een aantal avonden per week gymles aan de excellente studenten van de ALO. Tevens was Peter Heerschop onlangs te zien in het tv-programma ‘Mannen van een Zekere Leeftijd’ en staat hij weer samen met Viggo Waas en Joep van Deudekom in het theater met NUHR. Peter Heerschop is ook actief bij het tv-programma ‘Volgende Week’ o.a. samen met Viggo Waas

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button