Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Faber boeken

Peter Faber boeken

Peter Faber boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Faber of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Faber verzorgt met veel plezier en succes optredens, presentaties en masterclasses voor ondernemingen en instellingen van studerend en werkend Nederland. Zonder toeters of bellen komt hij langs. Elk podium is geschikt. In directiekamer, vergaderzaal, leslokaal, seminar of tijdens welke zakelijke of heuglijke gebeurtenis dan ook, verzorgd hij een optreden op maat.

Peter Faber boeken voor een evenement

Peter Faber is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Peter Faber

Acteren en ondernemen zijn werkwoorden en voor beiden moeten we in conditie zijn. Peter Faber komt als acteur elke keer uit de kleedkamer om zijn verhaal tot leven te brengen en w plannen en ideeën in resultaten om te zetten.

Aandacht, betrokkenheid en creativiteit als basis conditie

Puttend uit zijn halve eeuw ervaring als acteur en directeur van de Peter Faber Optimist BV heeft Peter een optreden / presentatie samengesteld. Verrassend, stimulerend, inspirerend, met humor en vol gouden tips om altijd en overal, gezond en resultaatgericht aan het werk te blijven.

A.B.C. voor resultaat gericht handelen

Alles wat gedaan wordt met Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit creëert Resultaat. Resultaten zoals energie, plezier in het werk, vindingrijkheid, productiviteit en intense betrokkenheid bij werk en elkaar, komen op natuurlijke wijze tevoorschijn. Iedereen maakt de switch van passief naar actief in het leven staan. Verliezer wordt winnaar.
De motor is altijd en overal: Ik kan het, ik wil het, ik doe het. Nu!

Een voorbeeld

Try to be an oange! Onderscheid je van de appels en de peren door jouw unieke mogelijkheden te gebruiken. Wat jij in je ‘fruitstalletje’ hebt is nergens anders te koop. Het geheim is om in actie te komen en in beweging te blijven.

Masterclass: Acteren voor dagelijks gebruik

Conditietraining om elke keer opnieuw, crisis of geen crisis, je verhaal, je werk, je onderneming een hart, handen, voeten en een gezicht te kunnen geven. In korte tijd worden de creatieve en emotionele spieren getraind en komen de verborgen talenten tevoorschijn. Een feestelijke ontdekking dat je meer kunt dan je dacht te kunnen. Ook dat je niet eerst gelukkig, gezond, rijk of artistiek begaafd hoeft te zijn om je mooiste eigen verhalen te maken.

Voorbereiding en ervaring zijn niet nodig en elke leeftijd is welkom. Alles met als actuele rode draad: Aandacht, Betrokkenheid en Creativiteit.

Quote van een deelnemer: ‘Peter Faber zingt, inspireert, geeft bloot, sprankelt, neemt je mee, geeft zin, geeft lach, geeft je een cadeautje om door te geven…’

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button