Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Borkes boeken

Peter Borkes boeken

Peter Borkes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Borkes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Borkes

Entertainer van 2005 worden en toch nog niet landelijk bekend zijn; wie is dan Peter Borkes? Peter is een muzikant in hart en nieren die de laatste 20 jaar (!!!!) speelde in diverse showbands zoals Excalibur en KalibeR. Binnen zo’n optreden verzorgde hij dan een showblok afgestemd op de wensen van de opdrachtgever(s). De ene keer een ‘Amsterdams’ blok de andere keer ‘Après-ski’, Engelstalig of zelfs een showblok met Duitse Schlagers en dus meezingers. De laatste jaren nemen aanvragen voor solo-optredens steeds meer toe. Vandaar de keuze van Peter om zich daar nu helemaal op te focussen. Of het nou gaat om een kerkelijke huwelijksinzegening (met o.a. “This is the moment”en “You’ll never walk alone”) of dat het gaat om een stevige smartlap, Peter brengt het op zijn onnavolgbare wijze vol passie. Zo waren er het afgelopen jaar succesvolle optredens op verschillende soorten evenementen.

De Après-ski in Gasperinghof / Gerlos

De Zwarte Cross in Halle van Jovink en de Voederbietels voor enkele duizenden uitzinnige feestvierders, de kermis in Berkhout, het Stadsfeest in Doetinchem voor 25.000 man publiek, personeelsfeesten van o.a. Rabobank en Holland Casino alsmede de stijlvolle Kerstborrel van de TMF-group in Aalsmeer. Daarnaast treedt hij met net zo veel enthousiasme op in een kleine knusse kroeg in b.v. Westerbork.

Bovendien was hij het afgelopen jaar genomineerd

voor de Deutsche Künstlerpreis dit n.a.v. enkele succesvolle optredens in Duitsland, in de Bierstraße op Mallorca en zijn Duitstalige CD “Tuut Tuut Tuuter”. De ingeslagen weg blijkt geen doodlopende maar juist een multivocabulaire snelweg te zijn waarin hij tracht om naar de klant toe een zo’n op maat mogelijk programma te brengen.

Vanaf medio mei

zal zijn nieuwe Nederlandstalige CD-single “Want als je zegt”, uitkomen die speciaal voor hem is geschreven en geproduceerd door het team van Emile Hartkamp.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button