Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Blangé boeken

Peter Blangé boeken

Peter Blangé boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Blangé of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Blangé heeft een indrukwekkende volleybalcarrière achter de rug. Hij nam deel aan vier Olympische Spelen en speelde 500 interlands met Oranje. Wie herinnert zich niet de overwinning van het Nederlands volleybal team op de Olympische Spelen in 1996? In een ijzingwekkend spannende finale won het Nederlands volleybalteam daar Olympisch Goud. Peter was destijds bij Oranje spelverdeler.

Ondanks kritiek op zijn spel in de beginfase van zijn imposante carrière werd Peter Blangé, dankzij zijn enorme inzet, gedrevenheid en eigenwijsheid, gezien als de beste spelverdeler ter wereld. Hij speelde een groot gedeelte van zijn carrière in Italië. Ook daar profiteerde het volleybal van zijn onbetwiste leiderschap binnen de lijnen.

Na zijn actieve carrière werd Peter Blangé bondscoach van de Nederlandse volleybalheren. Enige tijd combineerde hij deze functie als coach van de club ORTEC Nesselande, waarmee hij vier keer op rij zowel de Nationale titel als de bekercompetitie wist te winnen. In 2010 kwam er een einde aan de samenwerking met de NeVoBo.

Daarnaast is Peter Blangé commentator bij nationale volleybalwedstrijden. Als expert analyseert hij het spel en weet hij de termen en tactiek eenvoudig aan het brede publiek uit te leggen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button