Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peter Beense boeken

Peter Beense boeken

Peter Beense boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peter Beense of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peter Beense is een goede vriend van het Nederlandse en Engelse lied. Onder zijn goede vrienden bevindt zich ook Harry Slinger, met wie Peter een prachtig duet opnam dat te vinden is op het gelijknamige album. ‘Ik mis je zo’ is een andere, zeer populaire track van deze CD.

Ga nu maar weg

In mei 2010 is de videoclip van ‘Ga nu maar weg’, de nieuwe single van de Amsterdamse volkszanger Peter Beense, online gegaan. De vrolijke single is is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Ga met me mee’ en gaat over een liefde waaraan niet toegegeven mag worden. In de clip weerstaat Peter de verleiding van vele mooie vrouwen die om hem heen dansen en hem diep in de ogen kijken. Het is een zwoele clip geworden, met een dikke knipoog, waarbij de hilariteit niet geschuwd wordt. Kortom, drie minuten en 10 seconden feest, lachen, dansen, een biertje met Peter.

Big Party

Peter Beense is altijd al een gepassioneerd zanger geweest. Hij zorgt gegarandeerd voor een Big Party. Dat merk je meteen als hij op het podium nummers als ‘Ik mis je zo’, ‘de Koster’, of ‘Fiësta’ ten gehore brengt. Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix van Engels en Nederlandstalig met een zomers, zuidamerikaans tintje op z’n tijd.

Café Peter Beense

Wie een avondje gaat stappen in amsterdam mag café Peter Beense natuurlijk niet overslaan. Van donderdag tot en met zondag is zanger Peter in het café achter de tap te vinden en zingt hij samen met de gasten tot in de kleine uurtjes. Tenminste, als hij niet ergens in het land op het podium staat. Want met meer dan 200 optredens per jaar is Beense natuurlijk vaak onderweg.

Heineken Music Hall

Het eerste grote, exclusieve concert van Peter Beense vond plaats in het legendarische Carré. Binnen een halve dag was dit concert uitverkocht en de concerten die daarop volgden werden in de muziektempel Heineken Music Hall gehouden. De afgelopen jaren zong hij enkele keren voor een uitverkochte Heineken Music Hall de sterren van de hemel.

André Hazes

Tijdens de herdenking van André Hazes in de Amsterdam Arena, naar aanleiding van diens overlijden op 23 september 2004, zong Peter Beense samen met Wolter Kroes het lied ‘Het is koud zonder jou’. Peter is een groot bewonderaar van André. Op het album ‘Samen met Dré’ is Peter te horen in het nummer ‘Waarom’, een duet met André Hazes.

Songtekst

Als je de songteksten van Peter Beense goed beluistert, zul je ontdekken dat zijn muziek niet alleen feestelijk is, maar ook de nodige diepgang kent. De veelzijdige persoonlijkheid van deze zanger, draagt er dan ook zeker toe bij, dat hij meer dan 200 boekingen per jaar op zijn naam heeft staan.

Peter Beense vierde in 2010 alweer zijn 25-jarig jubileum als artiest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button