Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pernille La Lau boeken

Pernille La Lau boeken

Pernille La Lau boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pernille La Lau of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als er iemand vergroeid is met het medium TV, dan is het Pernille La Lau. Sinds 2010 maakt Pernille samen met Loretta Schrijver en Quinty Trustfull deel uit van het presentatieteam van Koffietijd op RTL 4.

Pernille La Lau boeken voor een evenement

Pernille La Lau is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Pernille La Lau

Pernille debuteert al op jonge leeftijd als anchorwoman. Ze doet haar eerste radio interview voor Avro’s Sportpanorama Junior als ze 12 is, en twee jaar later kan ze haar creativiteit kwijt bij het jongerenprogramma Club Veronica. Tijdens haar studie Internationaal Marketing Management krijgt Pernille als 21-jarige landelijke bekendheid als presentatrice van het grote showprogramma Postcode Bingo.

In 1997 wordt Pernille anchorwoman van Het Nieuws bij SBS6. Ze is het vaste gezicht, maar wordt ook regelmatig ingezet voor Hart van Nederland. Achter de schermen is ze dagelijks aanwezig om de teksten voor het nieuws te schrijven en te redigeren, voice-overs te doen, reportages te monteren of om als verslaggever op pad te gaan.

Reportages op locatie

Haar persoonlijke interesses geeft Pernille verder vorm in een aantal grote reportages op locatie. In december 2000 gaat ze naar Eritrea voor een nieuwsspecial over de Nederlandse mariniers. In 2005 vertrekt ze opnieuw naar Afrika. Ze maakt een reportage over twee Nederlandse welzijnswerkers in Kenia. “Inspirerende mensen die anderen om zich heen aanzetten tot het verlenen van hulp”, zoals ze zelf zegt. De portretten zijn uitgezonden in Hart van Nederland.

Achtergrond actualiteit

In 2006 slaat Pernille een andere weg in; die van de achtergrond actualiteit. Voor Teleac presenteert ze samen met Bas Westerweel ‘Bij ons Thuis’, een journalistiek opvoed- en onderwijsprogramma over de relatie tussen ouder en kind. Achter de schermen is Pernille binnen het team bezig met de volledige inhoud en samenstelling van het programma. Samen met Bart Peeters zet Pernille eind 2005 voor Teleac De Nationale Inburgeringstest groots neer.

Pernille La Lau als dagvoorzitter

Kenmerkend voor Pernille zijn haar brede interesse, nieuwsgierigheid, enthousiasme en spontane improvisatievermogen bij het maken van programma’s. Ze heeft een internationale achtergrond, liefde voor reizen onder de lokale bevolking en kennis van andere landen en gewoonten. Haar manier van werken is zowel feitelijk als warm en persoonlijk betrokken.

Life coaching en bedrijfscoaching

Daarnaast is Pernille ook actief aan het werk als life coach en bedrijfscoach. In 2004 rondt ze haar opleiding daarvoor af. Pernille gebruikt haar kennis over de wetten van het bedrijfsleven, opgedaan tijdens haar studie, en haar ervaring in de televisiewereld en journalistiek. Zo begeleidt ze geïnteresseerden zowel in hun privé-leven als binnen hun werkomgeving.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button