Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Peggy-Jane de Schepper boeken

Peggy-Jane de Schepper boeken

Peggy-Jane de Schepper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Peggy-Jane de Schepper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Peggy-Jane heeft het programma “Motor Passion” gepresenteerd bij Yorin. Ze is ook actrice, Peggy-Jane speelde ze de rol van Odette in de eerste reeks TROS comedy “Gemeentebelangen”. Peggy-Jane de Schepper was tijdelijk te zien als sexy verpleegster Gwen Faber in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De actrice werd jaren geleden gevraagd

voor de SBS6-soap Goudkust, maar weigerde. Ze moest alleen maar komen opdraven als ‘lekker jong ding’, zegt ze zelfverzekerd, en daar had ze geen trek in. “Inhoudelijk vond ik dat niet sterk genoeg.” (NRC Handelsblad). Volgens Peggy-Jane heeft GTST meer inhoud dan Goudkust…

Peggy-Jane speelde de rol van Angela

in de Costa! TV serie, en in de gelijknamige speelfilm. Hierin zagen we Angela zoenen met Frida (Katja Schuurman). Verder speelde Peggy-Jane gastrollen in de series “Hij & Julia” en “Sam Sam”.

Peggy-Jane werd geboren is op 18 januari 1971

in Amsterdam. Ze ging naar de Toneelschool en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Peggy-Jane volgde de Theateropleiding, De Nieuw Amsterdam (D.N.A.) en de Theateropleiding bij de De Trap.

Peggy-Jane speelde gastrollen

in series als Luifel&Luifel, In de praktijk, een dramaserie van de EO, Westenwind, Unit 13, 12 steden 13 ongelukken en “Oude Tongen”, een 3 delige televisieserie. Peggy-Jane speelde in diverse commericials en theaterproducties. In 2003 werd Peggy-Jane ziek, nadat ze meedeed aan Bobo’s in de Bush.

Peggy-Jane heeft haar motorrijbewijs

en doet aan schermen, acrobatiek, vechtsporten, paardrijden, en ze beheerst gebarentaal. Ze kan ook aan de slag als docent aerobic en conditietraining.

In 2007

doet ze mee met het tv-programma “Just the Two of Us”. Samen met Thomas Berge vormt zij een zangkoppel.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button