Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Pearl Joan boeken

Pearl Joan boeken

Pearl Joan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Pearl Joan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Pearl Jozefzoon werd in 2010 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale, en eindigde op de tweede plek. Tegenwoordig is ze bekend als zangeres en musical actrice onder de naam Pearl Joan.

Pearl Joan boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Pearl Joan zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Pearl Joan

Musicals

Door Pearl’s deelname aan The Voice of Holland stond haar leven in een keer op zijn kop en maakte haar muzikale carrière een vliegende start. Naast haar passie voor muziek heeft Pearl nog meer talenten. Zo schitterde zij in de succesmusical Legally Blonde en was ze ook te zien in musicals als Hairspray en Rent. In 2014 en 2015 speelde Pearl een hoofdrol in de musical Dreamgirls.

Pearl ontdekte haar passie voor muziek al op jonge leeftijd. Met een muzikale familie leerde ze al snel de fijne kneepjes van het vak. Ze volgde een muziekstudie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak zang. De afgelopen jaren heeft Pearl zich toegelegd op de meest uiteenlopende muziekstijlen, zoals musical, klassiek, pop-rock en jazz.

The Voice of Holland

Haar deelname aan The Voice of Holland resulteerde in een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso met Nick & Simon. In 2011 bracht Pearl samen met Wolter Kroes het nummer ‘Breken van de Lijn’ uit. Ook won ze met vlag en wimpel het TV-programma Van Popster tot Operaster van de NCRV, en werd ze uitgeroepen tot Operaster van 2011.

Nationaal Songfestival

In 2012 was Pearl een van de zes deelnemers van het Nationaal Songfestival. Hoewel ze de favoriet was bij de internationale en nationale jury, werd ze tweede achter Joan Franka.

Het debuutalbum ‘The time is now’ van Pearl Jozefzoon verscheen in 2013, met een vernieuwende mix van pop en klassiek. Drie jaar later kwam de opvolger ‘Forward’, waarop ze voor het eerst eigen werk uitbracht onder haar nieuwe artiestennaam Pearl Joan.

Pearl Joan boeken
Pearl Joan boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button