Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Paultje Poets boeken

Paultje Poets boeken

Paultje Poets boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Paultje Poets of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met Koos Alberts en André Hazes als grote voorbeelden, speelde zingen en Nederlandstalige muziek een grote rol in de jeugdjaren van Paultje Poets (Paul Ouwerkerk). Het meedoen aan diverse karaoke wedstrijden en de leuke reacties hierop, waren voor Paul in 2004 aanleiding om zanglessen te volgen om zodoende meer met zijn stem te gaan doen.

Begin 2005 komt Paul in contact met Ad van Hoorn (van duo Ad & Karin). Hij neemt een demo op met als resultaat zijn eerste cd-single met hierop drie covers. Paul is autopoetser op dat moment en dus wordt Paultje Poets zijn artiestennaam

Het is platenbaas Rob Peters (Captain Rob Records) die de Betuwse volkszanger een platencontract voorlegt. Alles raakt in een stroomversnelling vanaf dat moment. Paultje maakt vlot naam in ons land. In dat jaar wordt het nummer ‘Als de Trommel Roept’ landelijk uitgebracht. Deze belandt in diverse hitlijsten en in oktober 2005 is de feestelijke lancering van zijn debuutalbum ‘Zolang Je Dromen Kan’ ook een feit. Paul staat op de muziekkaart van ons land!

Slechts één jaar later zijn er door zijn forse overgewicht meerdere gezondheidsklachten ontstaan die hem parten gaan spelen. Hierop wordt besloten twee ingrijpende operaties te ondergaan. Paultje zou binnen enkele jaren uiteindelijk 200 kilo afvallen. De impact van zijn gewichtverlies binnen korte tijd zijn zowel fysiek als geestelijk enorm.

Paul zet ondanks dit alles zijn carrière voort. In 2008 lijkt het toch voorgoed gedaan als een hardnekkige bacterie hem moet doen besluiten de microfoon aan de wilgen te hangen. Gesteund door een nieuw team om hem heen wordt in 2009 toch gewerkt aan een comeback. Zodra de media hier lucht van krijgen is Paultje Poets hot news in medialand. Zijn singles ‘Als We Straks Met Vakantie Gaan’, ‘Als We Straks Naar Tirol Toe Gaan’, ‘Eenzaam Met Kerst’ en ‘Lijn 10’ worden uitstekend ontvangen. Hij treedt op door heel ons land waaronder op tal van grote evenementen. Daarnaast zijn de interview aanvragen gigantisch. Kortom… Paultje is back!

Vanaf 2012 wordt het toch weer even wat stiller rond de feestzanger. Als gevolg van zijn enorme gewichtsverlies is er veel huidoverschot waardoor er drie zware operaties met lange revalidatieperiodes nodig zijn. Het werd een lange weg met heel veel ups-and-downs, maar het is het waard geweest. Nu kan Paul eindelijk definitief een streep zetten onder al hetgeen hem is overkomen de afgelopen 10 jaar.

Momenteel is Paul in de studio samen met Frank Verkooyen druk bezig met zijn nieuwe feestsingle. Hij gaat zijn zangcarrière nieuw leven inblazen en hij bruist weer van de ambitie! Door dik en dun, vol van energie én gelukkig in de liefde, kijkt Paultje Poets nu uit naar de toekomst.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button